3-room flat excellent condition, second floor, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio Faliro
  • € 2,500/month
  • 4
  • 210
  • 3
  • 2
  • Yes
Description
Σπάνιο και πολύ γοητευτικό διαμέρισμα σε κεντρική και ήσυχη τοποθεσία του Παλαιού Φαλήρου, 5 λεπτά από το Πάρκο του Φλοίσβου και τη Μαρίνα, το εμπορικό κέντρο καθώς και τον σταθμό του τραμ. Προσφέρεται για μακροχρόνιες μισθώσεις και είναι ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Μπορεί να μισθωθεί και επιπλωμένο κατόπιν συνεννόησης.

Αυτό το αριστοκρατικό διαμέρισμα είναι 210 τ.μ. στον 2ο όροφο. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας (με ντουζιέρα και τουαλέτα), 1 μπάνιο, 1 WC, μπαλκόνια, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, συναγερμό, πάρκινγκ κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Features
Reference and listing Date
FR526 - 05/17/2024
contract
Rent
type
Apartment | Luxury property
surface
210 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
2° floor, with lift
Car parking
1 in garage/box
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Expenses
price
€ 2,500/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1960
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser