Single family villa 130 m², Agios Panteleimonas, Marathonas

Marathonas
  • € 270,000
  • 5
  • 130
  • 3
  • No
Listing updated on 04/23/2024
Description
Αυτή η πανέμορφη μεζονέτα στον Σχοινιά Μαραθώνα προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική κατοικία στα περίχωρα της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 130 τ.μ., αυτή η κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.
Η θέα από το σπίτι είναι απλά εκπληκτική, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο από τις ευρύχωρες βεράντες. Το ιδιωτικό οικόπεδο 90 τ.μ. περιλαμβάνει αυτόματο πότισμα γκαζόν, χώρο μπάρμπεκιου για κοινή χρήση και χώρο στάθμευσης. Ο φράχτης από φυσική πέτρα προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς.
Το σπίτι διαθέτει επίσης πολλές ανέσεις, όπως τζάκι, ηλεκτρικά ρολά, αυτόνομη ηλεκτρική θέρμανση και κλιματισμό. Έχει πλήρη εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου πιάτων και δύο τηλεοράσεων. Η μεζονέτα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τον πρώτο όροφο περιλαμβάνοντας την ενιαία κουζίνα και το σαλόνι με WC, τον δεύτερο όροφο με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μικρή αποθήκη, και το ισόγειο με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντους και μια ακόμα αποθήκη.
Το αρχοντικό είναι έτοιμο με το κλειδί στο χέρι, και είναι ένας ιδανικός τόπος για όσους αναζητούν άνετη και πολυτελή διαβίωση σε μια όμορφη τοποθεσία. Προμήθεια 2%
Features
Reference
5777EMI
contract
Sale
type
Single family villa
surface
130 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
Balcony
Furnished
Expenses
price
€ 270,000
Energy efficiency
year of construction
2012
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser