• € 100,000
  • 1,200
Listing updated on 04/23/2024
Description
Οικόπεδο 1200 τ.μ. προς πώληση στον Άγιο Κωνσταντίνο. Πρόκειται για οικόπεδο εντός οικισμού, σε υπερυψωμένο σημείο του χωριού. Προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και προς τους επιβλητικούς ορεινούς όγκους των Λευκών Ορέων, ενώ ταυτόχρονα απλώνεται μπροστά του η εικόνα του γραφικού αυτού οικισμού. Η δυνατότητα δόμησης φτάνει τα 400 τ.μ. και ήδη υπάρχει προσχέδιο για την κατασκευή τεσσάρων κατοικιών με πισίνα. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ακίνητο σε καταπληκτικό σημείο, με υψηλή δυνατότητα δόμησης, εύκολη πρόσβαση κι ελκυστική τιμή.

Ο νέος αγοραστής έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει εκεί πολλαπλές κατοικίες για τουριστική εκμετάλλευση. Εναλλακτικά, μπορεί να το αγοράσει με σκοπό να κατασκευάσει ένα σπίτι για ιδιοκατοίκηση, είτε για μόνιμη είτε για εξοχική κατοικία. Η απόσταση του οικισμού από το Ρέθυμνο δεν ξεπερνά τα 35 λεπτά και οι κοντινότερες παραλίες απέχουν περί τα 15 λεπτά.

Ο Άγιος Κωνσταντίνος είναι ένας από τους πιο όμορφους και ενδιαφέροντες οικισμούς του νομού Ρεθύμνης. Διαθέτει όμορφα πλακόστρωτα σοκάκια, τα οποία μεταφέρουν τον επισκέπτη σε παλαιότερες κι όμορφες εποχές. Ο οικισμός αναφέρεται από τα προχριστιανικά χρόνια, ενώ υπάρχουν σωζόμενα μνημεία από όλες τις ιστορικές εποχές, κυρίως όμως από την ενετοκρατία. Το γεγονός αυτό είναι που προσδίδει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην περιοχή και την καθιστά ιδανικό μέρος για να απολαύσει κάποιος την περίοδο των διακοπών του, αλλά και την καθημερινότητά του.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Features
Reference
EK-6575107
contract
Sale
type
Building land
surface
1,200 m²
Steet access / right of way
On the motorway
other features
Exposure north, west
Expenses
price
€ 100,000
Additional options

Contact the advertiser