2-room flat third floor, Panormou, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 1,000/month
  • 2
  • 113
  • 2
  • 3
  • Yes
Listing updated on 05/21/2024
Description
Αυτό το όμορφο επιπλωμένο διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για άνετη διαβίωση σε μια από τις δημοφιλείς περιοχές της πόλης. 113τμ, στον 3ο όροφο ενός κτιρίου του 2002.
Μόλις μπείτε, θα σας υποδεχτεί ένα φωτεινό και ευρύχωρο καθιστικό, ιδανικό για χαλάρωση και κοινωνικές συναντήσεις. Τα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο ύπνο και λειτουργικότητα, με το ένα από αυτά να διαθέτει walking closet για οργανωμένη αποθήκευση . Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει επιπλέον έναν χώρο γραφείου, ιδανικό για εργασία ή δημιουργικές δραστηριότητες.
Η μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας στο μαγείρεμα, ενώ η μεγάλη βεράντα 40 τετραγωνικών μέτρων παρέχει μια εκπληκτική θέα και έναν υπέροχο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Η θέση στάθμευσης προσφέρει ένα πολύτιμο αγαθό στον εργαζόμενο την οικονομία χρόνου, ενώ η κοντινή απόσταση από το Μετρό Πανόρμου και τη διάσημη οδό Λαρίσης καθιστά τη ζωή σας πιο άνετη και ευέλικτη. Επιπλέον, βρίσκεται δίπλα σε μια εξαιρετική αγορά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες.
Features
Reference
7005
contract
Rent
type
Apartment
surface
113 m²
rooms
2 bedrooms, 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,000/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2002
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser