2-room flat excellent condition, third floor, Xirokrini, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia Faneromeni
  • € 90,000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 3
  • Yes
Listing updated on 04/30/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 1220 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ξηροκρήνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1977 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, A/C, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 90.000 €
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε αναπτυσσόμενη περιοχή σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης. Έχει άνετους χώρους και είναι ιδανικό για οικογένειες. Υπάρχει μπαλκόνι στην πρόσοψη με μεγάλη ανοιχτωσιά. Είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Υπάρχει ασανσέρ. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού. 

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
Reference
1220
contract
Sale
type
Apartment
surface
80 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 90,000
Energy efficiency
year of construction
1977
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser