Duplex, excellent condition, 230 m², Polidroso, Chalandri

Chalandri
  • € 2,500/month
  • 4
  • 230
  • 3+
  • Yes
Listing updated on 05/01/2024
Description
Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα, οικογενειακής κατοικίας, 230 τμ., 2ου ορόφου, επιπλωμένη, άμεσα διαθέσιμη, δίπλα στην Ρεματιά Χαλανδρίου. Αυτή η ήσυχη και ασφαλής γειτονιά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένεια.

Η μεζονέτα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με άνετα μπαλκόνια και άπλετη θέα. Στο 1ο επίπεδο, το ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και η τραπεζαρία, είναι ευάερη, ευήλια με ιδανικό προσανατολισμό και έχουν πρόσβαση στο άνετο μπαλκόνι με εντιχισμένο BBQ, πέργκολα και άπλετη θέα. Σε ξεχωριστό χώρο βρίσκεται η κουζίνα η οποία είναι ηλιόλουστη και ευρύχωρη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει μπάνιο επισκεπτών. Επιπλέον, στον όροφο βρίσκεται ανεξάρτητο δωμάτιο ensuite, με δική του ιδιωτική είσοδο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό γραφείο, υπνοδωμάτιο ή ξενώνας.

Στον όροφο υπάρχουν δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, το ένα master με τζάκι, ιδιωτικό μπάνιο και δικό του μπαλκόνι. Το δεύτερο ensuite, με ανοιχτό χώρο καθιστικού και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στην σοφίτα, ένας υπέροχος χώρος γραφείου ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέταρτη κρεβατοκάμαρα.

Η μεζονέτα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία σε κάθε επίπεδο. Υπάρχει πολυτελής ανελκυστήρας στο κτήριο και αναμονή οπτικής ίνας. Στο ακίνητο μόλις ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης και υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μερικώς επιπλωμένο.
Features
Reference
W-02VEQT
contract
Rent
type
Duplex | Luxury property
surface
230 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
2° floor, with lift
total building floors
3 floors
other features
Fireplace
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 2,500/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2000
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, floor heating, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser