2-room flat Σαμαρά, 19, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΣαμαρά, 19
  • € 150,000
  • 3
  • 75
  • 2
  • 3
  • Yes
Description
Τιμή Πώλησης 150.000: Πωλείται διαμέρισμα από ιδιώτη 75 τ.μ. στον 3ο όροφο στα Κάτω Πατήσια, ακριβώς δίπλα στο νοσοκομείο Παμμακάριστος (πλησιέστερος σταθμός είναι ο ηλεκτρικός σταθμός Κάτω Πατησίων, 5 λεπτά περπάτημα από την πολυκατοικία). Κατάλληλο και για ιατρείο ή γραφείο ή επενδυτικό ή ιδιοκατοίκηση.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής 2001. Το διαμέρισμα έχει κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια, σαλοκουζίνα με μπροστινό μπαλκόνι, 2 υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια, ένα μπάνιο με παράθυρο, και ένα WC με παράθυρο, πόρτα ασφαλείας. Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο αλλά δυνατότητα θέρμανσης και με άλλους τρόπους. Δεν διαθέτει αποθήκη. Έχει σκεπαστό πάρκινγκ στη πυλωτή για ένα αυτοκίνητο. Η πολυκατοικία είναι μοντέρνα και καλοδιατηρημένη με ευρύχωρο, σύγχρονο ασανσερ.

Το διαμέρισμα δεν έχει έπιπλα κουζίνας, σώματα καλοριφέρ και πρίζες. Δεν τα βάζω καθώς δεν το έχω κατοικήσει ή νοικιάσει ποτέ. Ας τα βάλει αυτός που θα το αγοράσει της απολύτου αρεσκείας του ώστε να καλύπτει τις δικές του πρακτικές ανάγκες και να κάνει τη διαρρύθμιση που θέλει. Για αυτό το λόγο η τιμή είναι συζητήσιμη. Αποκλείονται οι μεσίτες.
Information
other features
Security door
Balcony
Features
Reference and listing Date
EK-6621449 - 04/30/2024
contract
Sale
type
Apartment
surface
75 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
Balcony
Expenses
price
€ 150,000
condominium fees
€ 12/month
Energy efficiency
year of construction
2001
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser

Private person