2-room flat third floor, Neoi Epivates, Thermaikos

Thermaikos
  • € 96,000
  • 3
  • 79
  • 1
  • 3
Description
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού διαμέρισμα 3ου ορόφου, καθαρού εμβαδού 60,88τμ και μικτού 79,00τμ επί της οδού Σχολείων στους Νέους Επιβάτες. Η οικοδομή κατασκευάστηκε το 1997 σε οικόπεδο επιφανείας 535τμ.

Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη στην οδό Σχολείων, είναι διαμπερές και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι – κουζίνα, μπάνιο και χωλ.

Στο παραπάνω διαμέρισμα ανήκει ως παρακολούθημα και μια αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής, εμβαδού 6,75τμ, με τον χαρακτηριστικό αριθμό -2.

Βρίσκεται σε ήσυχη αραιοκατοικημένη περιοχή στην άκρη του οικισμού. Απέχει 600μέτρα από την παραλία Νέων Επιβατών. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν εγκαταστάσεις άθλησης, σχολείο, σούπερ μάρκετ, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκεται η επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας και η εμπορική οδός 25ης Μαρτίου με καταστήματα και λοιπές εξυπηρετήσεις.

Ο οικισμός εξυπηρετείται επαρκώς από τις λεωφορειακές γραμμές 72 & 76 του ΟΑΣΘ.
Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω της οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας.

Η τιμή πώλησης στην καταχώρηση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κι ανέρχεται στο ποσό των 96.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στον αρμόδιο συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Παρασκευή 21 Ιουνίου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κατ’ αποκλειστικότητα, με εντολή της επισπεύδουσας.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.
Όλα τα στοιχεία που δημοσιεύονται προέρχονται από την σχετική προκήρυξη

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Features
Reference and listing Date
416547 - 05/14/2024
contract
Sale
type
Apartment
surface
79 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor
other features
External exposure
Balcony
Expenses
price
€ 96,000
Energy efficiency
year of construction
1998
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser