Duplex, new, 110 m², Nea Peramos, Νέα Πέραμος (Μεγάλο Πεύκο)

Nea Peramos (Megalo Pefko)
  • € 225,000
  • 3
  • 110
  • 2
  • No
Listing updated on 05/01/2024
Description
Ανακαλύψτε τον παράδεισο της Νέας Πέραμου μέσα από αυτή την υπέροχη κατοικία υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Απολαύστε την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα και το γοητευτικό νησί της Θάσου από τη βεράντα σας.
Αυτή η εκπληκτική κατοικία, υπό κατασκευή, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ονειρεμένο κατάλυμα. Αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο του 2024, εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές.
Το ακίνητο διαθέτει υπαίθρια θέση πάρκινγκ για την άνεσή σας, ενώ το μπάρμπεκιου στη βεράντα σάς προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τους αγαπημένους σας. Η κατασκευή της κατοικίας έχει γίνει με ποιοτικά υλικά, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και αντοχής.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Πέραμος Καβάλας είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στον κάμπο της Καβάλας, αποτελώντας έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής τόσο για διακοπές όσο και για μόνιμη κατοικία. Με τις εκτενείς παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και τη γραφική ατμόσφαιρα της, η Νέα Πέραμος ελκύει τόσο τους τουρίστες όσο και εκείνους που αναζητούν μια ευχάριστη και ήρεμη ζωή κοντά στη θάλασσα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ακινήτων, από παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια και διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα έως και πολυτελείς βίλες.
Είτε αναζητάτε ένα μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε επιθυμείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας καθημερινά, η Νέα Πέραμος προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή κατοικιών για κάθε γούστο και προτίμηση.
Features
Reference
W-02VLZ6
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
110 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Expenses
price
€ 225,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by heat pump
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser