Duplex Γερακινή (Πολύγυρος), Center, Poligiros

PoligirosΓερακινή (Πολύγυρος)
  • € 230,000
  • 5
  • 115
  • 2
  • No
Listing updated on 05/11/2024
Description
Σε εξαιρετική τοποθεσία και πολύ κοντά στη θάλασσα πωλείται μια πανέμορφη μεζονέτα τριών επιπέδων.Βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων απο μια πανέμορφη παραλία και εντάσσεται μέσα σε ένα απο τα ωριότερα συγκροτήματα κατοικιών της περιοχής.
Είναι ένα συγκρότημα οργανωμένο και πολύ περιποιημένο με παιδικές χαρές, γήπεδο μπάσκετ,εστιατόριο-μπάρ μπροστά στη θάλασσα,ιδανικό για χαλαρωτικές διακοπές.
Η μεζονέτα αναπτύσεται σε τρία επίπεδα με εσωτερική σκάλα.Υπάρχει και ένας ξεχωριστός χώρος στο ισόγειο,ιδανικός για χρήση ως χώρος φιλοξενίας.
Ο περιβάλλοντας χώρος και ο κήπος έίναι πολύ όμορφα διαμορφωμένος ,ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικότητας.
Ακίντητο ιδανικό για τις διακοπές σας, αλλά και μια επενδυτική ευκαιρία για τουριστική εκμετάλλευση,μιας και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα με αξιοπρέπεια.
Ακίνητο που αξίζει την επίσκεψή σας!
Απόσταση απο την Θεσσαλονίκη 60 χιλ.και από την Νικήτη 23 χιλ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί με βάση δεδομένα και πληροφορίες που παρέχονται από τον εντολέα ή τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η θέση και το σημάδι στον χάρτη είναι ενδεικτικά. Κατά την επίδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας σε ακίνητα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.
Features
Reference
231001050-866
contract
Sale
type
Duplex
surface
115 m²
rooms
5 (3 bedrooms, 2 others), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 230,000
condominium fees
€ 40/month
Energy efficiency
year of construction
1989
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser