Studio Ανθούπολη, Center, Patra

PatraΑνθούπολη
  • € 320/month
  • 2
  • 30
  • 1
  • 2
  • Yes
Description

Κωδικός ακινήτου: 94-4087 - Μια εξαιρετική ευκαιρία ενοικίασης σας περιμένει στην Ανθούπολη της Πάτρας! Αυτή η λαμπερή γκαρσονιέρα βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός όμορφου κτιρίου. Η συνολική της επιφάνεια είναι 30 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, μια άνετη κουζίνα και ένα λειτουργικό μπάνιο.

Η γκαρσονιέρα κατασκευάστηκε το 1997 και έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Απολαύστε μια όμορφη θέα στο αστικό τοπίο από τα παράθυρά σας, ενώ η εξωτερική της εμφάνιση εντυπωσιάζει με τα αλουμινένια κουφώματα και τα πλακάκια στο πάτωμα.

Η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, οι εντοιχισμένες ντουλάπες και ο ανελκυστήρας διασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεσή σας. Επιπλέον, η γκαρσονιέρα διαθέτει κλιματισμό, διπλά τζάμια, θυροτηλεόραση και μεγάλη βεράντα., όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο και το φρέσκο αέρα.

Η απόσταση από την πόλη της Πάτρας βρίσκεται σε απόσταση 3600 μέτρων, ενώ το πανεπιστημιακό νοσοκομείο σε απόσταση 5800μ.

Αυτή η γκαρσονιέρα είναι η ιδανική επιλογή για ένα ζευγάρι ή ένα άτομο που αναζητά ένα μοντέρνο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να την επισκεφτείτε σήμερα! Η τιμή ενοικίασης είναι 320 €.Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης.
Γι αυτή την αγγελία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2610221155.Κωδικός 94-4087. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.
Features
Reference and listing Date
94-4087 - 05/14/2024
contract
Rent
type
Apartment
surface
30 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor, with lift
other features
Security door
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 320/month
condominium fees
€ 12/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1997
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser