Single family villa 320 m², Center, Legrena

Legrena
  • € 600,000
  • 5
  • 320
  • 3
  • No
Listing updated on 05/12/2024
Description

Κωδικός ακινήτου: 16017 - Λαύριο Κάτω Σούνιο

Πωλείται μια εντυπωσιακή βίλα, πλήρως επιπλωμένη, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Αττικής. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο και γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, μόλις 150 μέτρα από την παραλία. Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 1100 τ.μ. και έχει συνολική επιφάνεια 320 τ.μ.

Η κατοικία διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα, καθώς και 3 μπάνια. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2004 και έχει ενεργειακή κλάση Γ. Επίσης, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, ενώ η απίστευτη θέα προς την θάλασσα θα σας συναρπάσει. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι, ενώ η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η βίλα διαθέτει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη και όμορφο κήπο. Απολαύστε ζεστές βραδιές δίπλα στο τζάκι ή χαλαρώστε στην πισίνα της βίλας. Η κατοικία διαθέτει επίσης A/C, προεγκατάσταση για συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ και δορυφορική κεραία. Το νυχτερινό ρεύμα και η ανοιχτωσιά προσθέτουν στις ανέσεις της βίλας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την καταπληκτική βίλα, η οποία διαθέτει εσωτερική σκάλα και ευρύχωρα μπαλκόνια 60 τ.μ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση και να ανακαλύψετε από κοντά την ομορφιά και τα πλούσια χαρακτηριστικά της. Η τιμή πώλησης είναι 600.000 €
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Features
Reference
16017
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
320 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 600,000
Energy efficiency
year of construction
2004
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser