Studio Λουλούδη Θωμά 8, Νέα Καλλικράτεια 63080, Center, Kallikrateia

KallikrateiaΛουλούδη Θωμά 8, Νέα Καλλικράτεια 63080
  • € 62,475
  • 1
  • 25
  • 2
  • G
  • No
Description
Καλώς ορίσατε στο νέο μας κατασκευαστικό έργο!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο. Στόχος μας είναι να δώσουμε ζωή σε έναν χώρο που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες σας αλλά και ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Με την ομάδα μας και τις σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνολογίες, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να παραδώσουμε ένα έργο που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού έως τις τελευταίες πινελιές, θα εργαστούμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη, παρέχοντάς σας ένα τελικό προϊόν που θα είστε περήφανοι να αποκαλείτε δικό σας. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε και ας δημιουργήσουμε μαζί ένα πραγματικά ξεχωριστό έργο!

Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» είναι ένα συγκρότημα κατοικιών υψηλής τάξεως στο στιλ Hi-Tech με περισσότερα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει το σύγχρονο σπίτι. Βρίσκεται σε μια γαλήνια, ξηρή και ηλιόλουστη περιοχή στη Νέα Καλλικράτεια μόλις 160 μέτρα από την παραλία. Σε δυο βήματα από το συγκρότημα βρίσκεται μια θαυμάσια αμμουδιά με καλό βυθό, κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Από τα κυριότερα προνόμια που προσφέρει Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» είναι οργανωμένη διαχείριση του κτήματος, το οποίο είναι περιφραγμένο, με αυλές για κάθε διαμέρισμα ισογείου, με θέσεις πάρκινγκ. Το άλλο πλεονέκτημα — και είναι το πρώτο έργο στην Καλλικράτεια που το προσφέρει — ευρύχωρες ταράτσες ρετιρέ με πέργκολες (Roof Garden), ξεχωρισμένες μια από την άλλη. Αυτές οι ταράτσες προσφέρουν επιπλέον εμβαδά (έως 26,50τμ) και εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή. Μεγάλα μπαλκόνια ακόμα και με τη απεριόριστη θέα θάλασσας χαρίζουν επιπλέον στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Για τον ίδιο σκοπό, τα ισόγεια διαμερίσματα και τα στούντιο διαθέτουν τεράστιες ιδιωτικές εσωτερικές αυλές από 11 έως 32 τ.μ., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι για μπάρμπεκιου, πισίνες, παιδική χαρά ή για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αναψυχής. Ο περισσότερος χώρος βρίσκεται πίσω από το κτίριο και είναι «αόρατος» από το δρόμο και ασφαλής για τα παιδιά.

Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» ανεγείρεται μόνο από σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας κυρίως ευρωπαϊκής προέλευσης, Σε κάθε διαμέρισμα τοποθετούνται ιταλικά πλακάκια και ενσωματωμένα είδη υγιεινής, κουφώματα με διπλά τζάμια και σήτες, θωρακισμένη εξώπορτα, σύγχρονη κουζίνα, γίνονται εγκαταστάσεις για ηλιακά (σε μεζονέτες), κλιματιστικά, κεραία, τηλέφωνο και Internet .
Χρησιμοποιούνται ακριβά υγρομονωτικά υλικά για το θεμέλιο, τη στέγη και τα μπαλκόνια.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει μια πράσινη φιλοσοφία που εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας.

Δεσμευόμαστε να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας τηρώντας τα σύγχρονα πρότυπα και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία θερμομόνωσης των εξωτερικών τοίχων (θερμοπρόσοψη) και τοποθετούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής κουφώματα με διπλά τζάμια, για ελαχιστοποίηση των απωλειών ενέργειας. Επιπλέον, αποφεύγουμε τη χρήση λεβήτων πετρελαίου και αντ' αυτού εγκαθιστούμε αποδοτικά ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης στα διαμερίσματα από αξιόπιστους κατασκευαστές παγκόσμιας κλάσης. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια και τα μελλοντικά σας έξοδα, αλλά συμβάλλουν επίσης στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Οι θέσεις παρκινγκ είναι περιορισμένες και πωλούνται χωριστά.

Ολοκληρώνοντας, το συγκρότημα «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν άνετο και μοντέρνο χώρο διαβίωσης και είναι κατασκευασμένο με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Είμαστε βέβαιοι ότι «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εμπειρία διαβίωσης υψηλής ποιότητας, είτε πρόκειται για διακοπές είτε για διαμονή για ολόκληρο το έτος.

Για περεταίρω πλεονεκτήματα μπορείτε να λάβετε πληροφορίες στο γραφείο μας.

Κατασκευαστική εταιρία «Respector Group»
Site: https://project.respectorgroup.org
Έδρα: Νέα Καλλικράτεια , Κοττάκου -17, δεξιά από το 2ο δημοτικό σχολείο .
Τηλέφωνο Γραφείου: 2399 10 10 29,
Κινητό:
6979 91 70 88
Ώρες επικοινωνίας: 9:00 - 21:00

Η εταιρία «Respector Group» λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής.
Features
Reference and listing Date
RGC-02 D-036 - 05/18/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
25 m²
rooms
1 room, 2 bathrooms
floor
Ground floor, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 62,475
Energy efficiency
year of construction
2025
condition
New / Under construction
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser