Single family villa Litsarda, Litsarda 73007, Litsarda, Vamos

VamosLitsarda, Litsarda 73007
  • € 625,000
  • 4
  • 138
  • 3+
Listing updated on 05/14/2024
Description
Αυτή είναι μια εκπληκτική βίλα, πλήρως επιπλωμένη με μέγεθος κατοικίας περίπου. 150 τ.μ. και σε οικόπεδο περίπου. 4000 τ.μ. στην πολύ ήσυχη τοποθεσία της Λιτσάρδας, κοντά στον Βάμο στα Χανιά.
Βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο (τέλος δρόμου) με εκπληκτική πανοραμική θέα στον κόλπο της Σούδας και στη Μεσόγειο και την οροσειρά των Λευκών Ορέων ως φόντο. Μέσα σε όμορφους διαμορφωμένους κήπους με έναν πολύ ελκυστικό καταρράκτη , αυτή η ισόγεια βίλα 3 υπνοδωματίων έχει τόσα πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά και πράγματαα που προστέθηκαν πρόσφατα σε μια πλήρες ανακαίνιση από τους σημερινούς ιδιοκτήτες . Μια πραγματικά όμορφη, ιδιωτική βίλα με εκπληκτική θέα.
Η είσοδος γίνεται μέσω ηλεκτρικών πυλών που οδηγούν σε ένα υπόγειο γκαράζ που θα φιλοξενούσε 2 αυτοκίνητα, συν 2 επιπλέον στεγασμένους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων. Οι κήποι έχουν διαμορφωθεί εκτενώς από έναν επαγγελματία τοπίου και το χαρακτηριστικό αυτού είναι ο καταρράκτης που κατασκεύασε ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, υπάρχει περιθώριο να συνεχιστεί αυτό σε άλλα σημεία του κήπου που είναι ακόμα ανέγγιχτα. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός δέντρων που φυτεύτηκαν σε αυτήν την περιοχή και περιλαμβάνουν εν συντομία, Πορτοκαλιές, Μανταρινιές, Λεμονιές, Δαμασκηνιές και Μπανανιές.Υπάρχει ένα μεγάλο σκίαστρο στην οροφή με πρόσβαση μέσω μιας εξωτερικής σκάλας με μια πέργκολα που σας δίνει πρόσβαση στην πιο εκπληκτική πανοραμική θέα για άλλη μια φορά, η ανατολή του ηλίου νωρίς το πρωί και τα ηλιοβασιλέματα αργά το βράδυ είναι αδιανόητα. Υπάρχει επίσης ένα ξύλινο κιόσκι σε υπερυψωμένη θέση που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στο βουνό με ένα αεράκι, εναλλακτικά, ένα πραγματικά καλό μέρος για ένα ποτήρι κρασί . Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα Infinity έχει διπλά σετ ρωμαϊκών σκαλοπατιών για εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της ιδιοκτησίας, περιβάλλεται από μεγάλες επιφάνειες με πλακάκια βεράντας που επιτρέπει την ηλιοθεραπεία που θα θέλατε να κάνετε. Παρέχεται ηλιακό ντους σε αυτό. περιοχή (αυτή η περιοχή θα χρειαζόταν μόνο μια μικρή ράμπα για να μπορέσει ολόκληρη η ιδιοκτησία να γίνει φιλική για αναπηρικά αμαξίδια).
Η άρτια εξοπλισμένη εξωτερική πέτρινη και σκεπαστή κουζίνα και ο χώρος του μπαρ αποτελείται από μπάρμπεκιου και περιστρεφόμενη σούβλα, παραδοσιακό φούρνο πίτσας, ψυγείο και νεροχύτη Belfast inc. Υδραυλική εγκατάσταση για πλυντήριο πιάτων αποτελεί έναν εξαιρετικό υπαίθριο χώρο μαγειρέματος και φαγητού, το μπαρ είναι παραδοσιακής κατασκευής και είναι ιδανικό για ένα πάρτι. Μέσα σε αυτό το ξεχωριστό κτίριο υπάρχει ένα ποιοτικό ντους πλήρως αδιαβροχοποιημένο με πάνελ grossfillex και κεφαλή ντους βροχής, καθώς και ένα βεστιάριο. Περιλαμβάνεται νιπτήρας και τουαλέτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ουσιαστικά σαν στο ίδιο το σπίτι, καθιστώντας αυτό το 2ο μπάνιο. Κάτω από το ακίνητο υπάρχει ένα μεγάλο υπόγειο/γκαράζ για 2 αυτοκίνητα και πάγκο εργασίας και αποθήκη, καθώς και ένα μικρότερο δωμάτιο που στεγάζει τα μηχανήματα και τις δεξαμενές αποθήκευσης νερού που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση του ακινήτου.
Το εσωτερικό του ακινήτου είναι εξίσου καλά σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη δυνατή θέα από το εσωτερικό του σπιτιού. Καθώς μπαίνετε στην μπροστινή πόρτα, συναντάτε την πιο εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σούδας μέσα από το παράθυρο και πάνω από την πισίνα. Το καθιστικό αποτελείται από ένα μεγάλο και ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με πολλές μεγάλες μπαλκονόπορτες και πάλι με θέα και ένα εκπληκτικό παράθυρο με θέα στα Λευκά Όρη, αυτές οι πόρτες οδηγούν στους χώρους της βεράντας και στους εξωτερικούς χώρους καθιστικού που βρίσκονται κάτω από πέργκολες.
Ο χώρος διαβίωσης έχει ένα χαρακτηριστικό τζάκι, το οποίο είναι υπέροχο , εάν δεν απαιτείται κεντρική θέρμανση (ο προμηθευτής ξυλείας απέχει 10 λεπτά από το ακίνητο). Αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης κρυφό φωτισμό που είναι πλήρως ρυθμισμένος για να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές. Εντοιχισμένο φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και επαγωγική εστία, υπάρχει επίσης διπλός καταψύκτης και πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα, το νερό μέσα από το νεροχύτη και το ψυγείο φιλτράρονται 3 φορές, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με το ποτό και το μαγείρεμα.
Ο διάδρομος οδηγεί σε 3 υπνοδωμάτια και μπάνιο και ξεχωριστό WC, η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει εντοιχισμένες ντουλάπες και συρτάρια και είναι ξανά ρυθμισμένο για να απολαμβάνει τη θέα με μια πόρτα που ανοίγει σε όλο το ύψος έξω στη βεράντα, το υπνοδωμάτιο 2 είναι ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με εντοιχισμένες ντουλάπες και συρτάρια και οι γαλλικές πόρτες σε αυτό το δωμάτιο οδηγούν στον χώρο της πισίνας. Το υπνοδωμάτιο 3 είναι και πάλι ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με εντοιχισμένες ντουλάπες και συρτάρια.
Το μπάνιο είναι άριστα διαμορφωμένο και περιλαμβάνει χώρο υγρού δωματίου για ντους που έχει μεγάλη κεφαλή ντους σαν καταρράκτη. Το μπάνιο, και πάλι ρυθμισμένο να εκμεταλλευτείτε τη θέα.
Features
Reference
4873
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
138 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 625,000
Energy efficiency
year of construction
2010
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser