2-room flat Τούμπα, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΤούμπα
  • € 260,000
  • 3
  • 86
  • 1
  • 3
  • Yes
Listing updated on 05/14/2024
Description
Προς Πώληση, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα, εξαιρετικής κατασκευής, επιφάνειας 86 τ.μ., στον 3ο όροφο με ασανσέρ. Είναι προσόψεως και διαμπερές. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και αποθήκη στο υπόγειο 10τ.μ. Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, προεγκατάσταση συναγερμού, κλιματισμού, ηλεκτρικών ρολών, ηλεκτρικών τεντών και φορτιστή αυτοκινήτου, καθώς και εξωτερική θέση στάθμευσης σε πυλωτή . Έχει θέα Ανοιχτωσιά και έχει Μεσημβρινό προσανατολισμό. Επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: ασανσέρ, θωρακισμένη πόρτα Ασφαλείας.Το σημείο είναι ιδανικό, καθώς βρίσκεται κοντά σε δύο στάσεις μετρό, στο πανεπιστήμιο, στάσεις λεωφορείων, σχολεία και καταστήματα. Κατάλληλο για οικογένειες και φοιτητές. Παράδοση ακινήτου 1ο τρίμηνο 2025. Τιμή: €260.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
Reference
945084
contract
Sale
type
Apartment
surface
86 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 260,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
2024
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser