4-room flat Παλαιό Ψυχικό, Eleftherias, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΠαλαιό Ψυχικό
  • € 1,900,000
  • 5+
  • 410
  • 3+
  • G
  • No
Listing updated on 05/20/2024
Description
Σε εξαιρετικό σημείο του Παλαιού Ψυχικού, κατοικία υπερυψωμένου ισογείου 280 τ.μ. με επιπλέον ανεξάρτητο διαμέρισμα ημιισογείου 130 τ.μ., σε διπλοκατοικία με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος δεκαετίας '70. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 775,91 τ.μ. και έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 60%.
Το υπερυψωμένο ισόγειο αποτελείται από άνετο χωλ, πολύ μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, laundry room, γραφείο, 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια.
Κάτω από το υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται η πιλοτή η οποία είναι αποκλειστικής χρήσης και βλέπει στον υπέροχο κήπο της διπλοκατοικίας.
Στο επίπεδο αυτό υπάρχει είσοδος για το ημιισόγειο διαμέρισμα/studio το οποίο είναι ριζικά ανακαινισμένο σε μοντέρνο ύφος και διαθέτει άμεση πρόσβαση στον κήπο. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, open-plan κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και wc στο επίπεδο της εισόδου και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση.
Η κατοικία διαθέτει επίσης ωραίες βεράντες, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα & δρύινα πατώματα, θέρμανση με αντλία θερμότητας, αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης, μια στην πιλοτή και μια εξωτερική.
Features
Reference
779799
contract
Sale
type
Apartment
surface
410 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 4 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 1,900,000
Energy efficiency
year of construction
1970
heating
Independent
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser