Single family villa Παλαιά Φώκαια, Thimari, Palaia Fokaia

Palaia FokaiaΠαλαιά Φώκαια
  • € 550,000
  • 5+
  • 300
  • 3
  • No
Listing updated on 05/15/2024
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Θυμάρι, Π. Φώκαια, καταπληκτική μονοκατοικία 300 τ.μ., σε οικόπεδο 1000 τ.μ., αποπεράτωσης 2007. Παρέχεται η δυνατότητα διαχωρισμού σε 2 σπίτια. Βρίσκεται 500 μέτρα περίπου από τη θάλασσα. Αποτελείται από Ισόγειο 120 τ.μ. με ανεξάρτητη είσοδο, καθιστικό, σαλόνι, μπάνιο, 2 Υ/Δ, κουζίνα ξεχωριστή με περιμετρική τζαμαρία , εξωτερικό κλειστό bbq πλήρως εξοπλισμένο και κήπο στην πίσω πλευρά της οικίας.
Στον Α όροφο 100 τ.μ. βρίσκεται η επόμενη κατοικία που αποτελείται από σαλόνι καθιστικό, κουζίνα ανοιχτού τύπου και 2 Υ/Δ το ένα Master και το άλλο διαθέτει περιμετρική τζαμαρία αλουμινίου με καταπληκτική θέα.
Επικοινωνεί με αναβατόριο με τον Β όροφο 80 τ.μ. όπου εκεί βρίσκουμε έναν ενιαίο χώρο (studio) καθιστικό, κρεβατοκάμαρα , σαλόνι με τζάκι μπάνιο με τζακούζι, dress room και γραφείο.
Διαθέτει βεράντα 50 τ.μ. περίπου σκεπαστή με απεριόριστη θέα στη θάλασσα
Ολόκληρο το οίκημα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και πάτωμα από λευκό μάρμαρο. Η αυλή έχει λευκό μάρμαρο και πέτρα Καρύστου και απλώνεται περιμετρικά του κτιρίου με πλούσια δενδροφύτευση.
Το σπίτι διατίθεται με όλες τις ηλεκτρικές εντοιχισμένες συσκευές -αρίστης ποιότητας- καθώς και την επίπλωση. Στο πίσω μέρος της αυλής υπάρχει κλειστό parking, λεβητοστάσιο και laundry room. Όλο το κτίριο έχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο. Επιπλέον παρέχονται μονάδες air condition σε κάθε χώρο.
Ένα σπίτι με πολλές δυνατότητες και καταπληκτική θέα που αξίζει να επισκεφθείτε.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.smartdeals.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Smart Deals Real Estate, 210 6080500 / realestate.smartdeals@gmail.com
Features
Reference
948710
contract
Sale
type
Single family villa
surface
300 m²
rooms
5+ (5 bedrooms, 4 others), 3 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 550,000
Energy efficiency
year of construction
2007
heating
Central, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser