Studio μιαουλη / ιπποκρατειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΜΙΑΟΥΛΗ / ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
  • € 145,000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 2
  • Yes
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ (οδός Ιακώβου με Μιαούλη) ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ και ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και πλήρως ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ γωνιακό ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προσόψεως 45 τμ. σε πολύ υψηλό 2ο όροφο.

Μια εξαιρετική, φωτεινότατη κατοικία , που αποτελείται από πολυτελέστατο χώρο σαλοκουζίνας, άνετο κι ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, λουτρό και χρηστικό χωλ εισόδου.

Στο ακίνητο μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης (Μάιος 2024),διαθέτει εξ ολοκλήρου αλλαγμένες υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και προέρχεται από πρότζεκτ διαχωρισμού ενός μεγάλου ακινήτου σε 2 επενδυτικά.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά - ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα διπλής υάλωσης, ολοτοίχια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και στο χωλ, πατώματα από πολυτελή γρανιτοπλακάκια, εσωτερικά κουφώματα laminate, κλιματιστικό και θέρμανση ατομικού φυσικού αερίου, εκπληκτικά λειτουργική κουζίνα με ''νησίδα'', μεγάλο λουτρό με παράθυρο δυσικού αερισμού/φωτισμού, μοναδικά ολοκληρωμένη και καλαίσθητη επίπλωση σύμφωνα με μελέτη διακοσμητικής ομάδας, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός ξεχωριστού, καλαίσθητου και λειτουργικού ακινήτου.

Καλοσυντηρημένη ασφαλής οικογενειακή οικοδομή του 1972, με ασανσέρ και πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ.

Περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες Υπηρεσίες, λίγο πιο κάτω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την Πανεπιστημιούπολη και σχετικά κοντά στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της Πόλης, με εύκολη πρόσβαση στον περίπατο και τα πάρκα αναψυχής της Νέας Παραλίας, εύκολες μετακινήσεις με κοντινές γραμμές ΟΑΣΘ και μελλοντικό Σταθμό ΜΕΤΡΟ, βρίσκεται στην ''καρδιά'' του Ανατολικού φοιτητικού μετώπου.

Σε ανταγωνιστική και ελαφρώς διαπραγματεύσιμη τιμή πώλησης, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση value for money κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση χαμηλού ρίσκου και υψηλής απόδοσης.

Ένα από τα πιο όμορφα, πολυτελή, άνετα και καλαίσθητα ''σπουδαστικά'' επενδυτικά ακίνητα στα Ανατολικά και σχετικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη.
Features
Reference and listing Date
231071033-631 - 05/15/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
45 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor, with lift
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 145,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1972
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser