Studio Sikinou, 45, Ano Kipseli - Evelpidon, Kipseli

KipseliSikinou, 45
  • € 890/month
  • 2
  • 70
  • 2
  • 3
  • Yes
Listing updated on 05/16/2024
Description
Σχετικά με αυτό το κατάλυμα

Αν ψάχνετε για μια άνετη και χαλαρωτική φωλιά που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο, σε μια ήσυχη περιοχή, η αναζήτησή σας μπορεί να τελειώσει εδώ. Βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά της Κυψέλης, μία από τις πιο μοντέρνες γειτονιές της Αθήνας, γεμάτη μοναδικά σχεδιασμένες ταβέρνες, μπαρ, καφέ, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Το γνωστό πάρκο "Πεδίον του Άρεως" βρίσκεται 2 χλμ. από την κατοικία, όπως και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Το κέντρο της Αθήνας απέχει 3 χλμ. και η Ακρόπολη 4 χλμ.

Το κατάλυμα

Πλήρως ανακαινισμένο, αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασικό, με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου διαμερίσματος και είναι αυτό που χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή. Ιδανικό για επισκέπτες που επιλέγουν μια άνετη διαμονή κοντά στο κέντρο της πόλης, αλλά προτιμούν να αποφύγουν την θορυβώδη, τουριστική περιοχή του ιστορικού κέντρου. Η άνεση και η τοποθεσία του το καθιστούν ιδανικό και για επαγγελματίες.

Πρόσβαση επισκεπτών

Το στούντιο βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτηρίου. Η ανακαίνιση μόλις ολοκληρώθηκε. Πολύ καθαρό και ολοκαίνουργιο, προσφέρει άφθονο χώρο, ενώ η ντουλάπα του έχει αρκετό χώρο για τα ρούχα και τις αποσκευές των επισκεπτών, έτσι ώστε να αισθάνονται όσο πιο κοντά στο σπίτι γίνεται. Το διαμέρισμα είναι απόλυτα κατάλληλο για επαγγελματικά ταξίδια, οικογένειες, ζευγάρια ή μεμονωμένους ταξιδιώτες. Η σύνδεση στο διαδίκτυο οπτικών ινών 200 mbps καθιστά αυτό το διαμέρισμα ιδανικό για ψηφιακούς νομάδες και ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι.

Αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με τραπεζαρία, μια τηλεόραση 43&#***/*******;όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε προγράμματα από όλο τον κόσμο, ένα υπνοδωμάτιο με κρεβάτι Queen Size με στρώμα και μαξιλάρια υψηλής ποιότητας, έναν καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με ντους. Η κουζίνα περιλαμβάνει ψυγείο/καταψύκτη, εστίες, φούρνο, μηχανή εσπρέσο, βραστήρα και όλα τα απαραίτητα σκεύη κουζίνας και μαγειρικής για την προετοιμασία γευμάτων. Το στούντιο είναι εξοπλισμένο με πόρτα εισόδου υψηλής ασφαλείας με πολλαπλό κλείδωμα και κλιματισμό. Δεν υπάρχουν κλειστά μέρη ή δωμάτια και οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλο το διαμέρισμα.

Άλλες παρατηρήσεις

Όλα τα είδη καταστημάτων είναι κοντά σας, καθώς και σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, αρτοποιεία και ανοιχτή αγορά κάθε Τρίτη, όπου μπορείτε να αγοράσετε φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ψάρια και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές.

Αριθμός καταχώρησης

00002119378

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μέσω WhatsApp: +33 6 63 79 63 85
Επικοινωνήστε μέσω Viber: +33 6 63 79 63 85
Features
Reference
EK-6696517
contract
Rent
type
Apartment
surface
70 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
total building floors
4 floors
other features
Attic
Security door
Balcony
Furnished
Expenses
price
€ 890/month
condominium fees
€ 50/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser

Private person