Studio first floor, Aktimones, Galatsi

Galatsi
  • € 85,000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 1
  • No
Listing updated on 05/16/2024
Description
Με άμεση πρόσβαση στην αγορά της Λεωφόρου Βεΐκου και τον μελλοντικό σταθμό του μετρό αλλά ταυτόχρονα σε ήσυχο και ανοιχτό σημείο στην περιοχή των Ακτημόνων, πωλείται οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου, 50τμ, κατασκευής του 1977, σε μικρό κτίριο τριών κατοικιών, χωρίς κοινόχρηστα και χωρίς ασανσέρ.
Το διαμέρισμα έχει άριστη διαρρύθμιση και η επιφάνειά του έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, χωρίς να έχει χαμένους χώρους. Διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα, ανεξάρτητη και πολύ λειτουργική κουζίνα, και ένα μεγάλο, για τα δεδομένα των τετραγωνικών σαλόνι, στο οποίο χωράει και τραπεζαρία. Επιπλέον έχει δημιουργηθεί ένας έξτρα χώρος, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γραφείο ή ακόμα και σαν δεύτερο υπνοδωμάτιο. Το ακίνητο διαθέτει επίσης κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνο, ενώ διατίθεται επιπλωμένο, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες.
Δεδομένης της περιορισμένης διαθεσιμότητας ακινήτων λίγων τετραγωνικών, σε συνάρτηση με την αυξημένη ζήτηση, το συγκεκριμένο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική πρόταση. Το ακίνητο είναι μισθωμένο μέχρι 31/12/2024.
Features
Reference
EK-6702337
contract
Sale
type
Apartment
surface
50 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor
total building floors
2 floors
other features
External exposure
Furnished
Expenses
price
€ 85,000
Energy efficiency
year of construction
1977
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser