2-room flat Κέντρο Θεσσαλονίκης, Panagia Faneromeni, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 120,000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 1
  • Yes
Listing updated on 05/17/2024
Description
Πωλείται διαμέρισμα πάνω από την Αγίου Δημητρίου, στον 1ο όροφο με ασανσέρ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 75 τ.μ. και αποτελείται από 2 άνετα Δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, και έχει καινούρια κουφώματα pvc με διπλά τζάμια, πατώματα με πλακάκια και ωραία εσωτερικά κουφώματα και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης καθώς και σε αστικές συγκοινωνίες. Ιδανικό για επένδυση ή για ιδιοκατοίκηση. Το ενεργειακό πιστοποιητικό Υπο έκδοση. Τιμή: €120.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
Reference
951244
contract
Sale
type
Apartment
surface
75 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
other features
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 120,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1975
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser