Studio excellent condition, semi-basement, Mets, Mets - Kalimarmaro

Mets - Kalimarmaro
  • € 250,000
  • 1
  • 80
  • 1
  • SB
  • Yes
Listing updated on 05/22/2024
Description
Οικία 80sqm ( Loft ) με δυνατότητα αλλαγής κύριας χρήσης από επαγγελματικό χώρο που ανακαινίστηκε το 2024.
Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 417sqm.
Για θέρμανση υπάρχουν 2 επιδαπέδιες κλιματιστικές μονάδες, οι οποίες προσφέρουν αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη. Υπάρχει θερμοσίφωνο για παροχή ζεστού νερού σε όλο το σπίτι, εξασφαλίζοντας άνεση για τους κατοίκους. Η υψηλής αισθητικής κουζίνα περιλαμβάνει ηλεκτρικές συσκευές Franke, γνωστές για την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων της.
Υπάρχει πλυντήριορΡούχων ενσωματωμένο, προσφέροντας ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου.
Σύστημα συναγερμού εγκατεστημένο για την ασφάλεια του ακινήτου. Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα για εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του χώρου και μειώνοντας τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Πόρτα εισόδου ασφαλείας δίφυλη.
Τριφασικό ρεύμα που παρέχει μεγαλύτερη ισχύ και σταθερότητα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ιδανικό για την υποστήριξη ισχυρών ηλεκτρικών συσκευών και συστημάτων.
Η περιοχή του Μέτς στην Αθήνα, που συχνά αποκαλείται και "Μονμάρτη της Αθήνας", είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία της και την αριστοκρατική της ατμόσφαιρα. Η συνοικία περιλαμβάνει ωραίες επαύλεις και αρχιτεκτονικά "διαμάντια", ενώ τα στενά δρομάκια της με τα καταπράσινα φυτά και τις πολυκατοικίες από την εποχή του μεσοπολέμου δημιουργούν μια γοητευτική ατμόσφαιρα.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1970, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Όροφος: Ημιυπόγειο, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Βιομηχανικό δάπεδο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2024
Features
Reference
433056
contract
Sale
type
Apartment
surface
80 m²
rooms
1 bedroom, 1 bathroom
floor
Semi-basement, with lift
other features
External exposure
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
1970
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser