Studio δελφων - μιαουλη, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΔΕΛΦΩΝ - ΜΙΑΟΥΛΗ
  • € 125,000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 3
  • Yes
Listing updated on 05/27/2024
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΦΑΛΗΡΟ - ΙΠΠΟΚΤΑΤΕΙΟ και στην περιοχή των οδών ΔΕΛΦΩΝ & ΜΙΑΟΥΛΗ, Διαμέρισμα προσόψεως, 3ου ορόφου και 45 τμ. πλήρως και πολυτελώς ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ .

Ένα εξαιρετικό project ανακατασκευής γκαρσονιέρας, με άνετη Σαλοκουζίνα , ξεχωριστό μεγάλο υπνοδωμάτιο, Λουτρό και εσωτερική αποθηκούλα - laundery, οι εργασίες ανακαίνισης του οποίου ολοκληρώθηκαν στα μέσα ΜΑΙΟΥ 2024.

Όπως εμφανίζεται στην σχετική κάτοψη, το διαμέρισμα Δ1 των 45 τμ είναι προσόψεως, Ανατολικού προσανατολισμού, πολύ φωτεινό, με ωραία θέα σε ανοιχτωσιά και έχει έξοδο σε μεγάλο μπαλκόνι τόσο από τη σαλοκουζίνα, όσο και από το υπνοδωμάτιο. Το συνολικό πρότζεκτ αφορά διαχωρισμό ενός μεγάλου διαμερίσματος σε 2 επενδυτικά ακίνητα.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά ανακλινόμενα εξωτερικά κουφώματα με τριπλή υάλωση θερμοδιακοπή σίτες και ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου, πολυτελή γρανιτοπλακάκια δαπέδων, νέο δίκτυο υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, δομημένη καλωδίωση και δορυφορική κεραία, κλιματισμός BOSCH INVERTER 12000BTU στην Σαλοκουζίνα και αναμονή στο υπνοδωμάτιο , θέρμανση ατομικού φυσικού αερίου, προεγκατάσταση συναγερμού, εσωτερική θερμομόνωση. πολλά και λειτουργικά ερμάρια κουζίνας στην οποία έχουν εγκατασταθεί οι ηλεκτρικές συσκευές, κρυφοί φωτισμοί και καλαίσθητες χρηστικές διακοσμητικές κατασκευές, συμπληρώνουν την εικόνα ενός μοναδικού ακινήτου που αναβαθμίζεται σε ενεργειακή κλάση Γ και η παράδοσή του θα συνοδεύεται από 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας απο την ιδιοκτήτρια Τεχνική Εταιρία.

Καλοσυντηρημένη οικογενειακή ασφαλής οικοδομή του 1977 με πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ, ανελκυστήρα και σε περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες, κοντά σε Πανεπιστήμια, Κέντρο πόλης και τα θεματικά πάρκα και τους χώρους αναψυχής του παραλιακού μετώπου.

Άριστη εξυπηρετηση από τα μέσα συγκοινωνίας από και πρός το Ιστορικό - Εμπορικό Κέντρο και τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, με μελλοντικό σταθμό ΜΕΤΡΟ σε πολύ κοντινή απόσταση.

Μία εξαιρετική πρόταση πώλησης ενός πολυτελούς ακινήτου, για απαιτητικούς ενδιαφερόμενους ανάλογου προφίλ, κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική πρόταση υψηλής απόδοσης.
Features
Reference
231071033-633
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
45 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor, with lift
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 125,000
condominium fees
€ 12/month
Energy efficiency
year of construction
1977
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser