Single family villa Σκορδάλου Αθανασίου, Πιτσίδια 70200, Pitsidia, Timpaki

TimpakiΣκορδάλου Αθανασίου, Πιτσίδια 70200
  • € 2,000,000
  • 4
  • 178
  • 2
Listing updated on 06/08/2024
Description
Αυτή η υπέροχη πέτρινη βίλα βρίσκεται σε ένα μικρό λόφο με θέα στο βουνό σε μια ήσυχη τοποθεσία. Η κατασκευή είναι μοναδική, έχετε μια υπέροχη αίσθηση της διάταξης και της κατασκευής. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτή την κατοικία.

Ο κατασκευαστής δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή μέχρι τον Οκτώβριο του 2024 να αποφασίσει τα υλικά και όλες τις λεπτομέρειες του ακινήτου, όπως δάπεδα, κουφώματα, κουζίνα, μπάνιο κ.λπ. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να αποφασίσει το μέγεθος των υπνοδωματίων και πόσα υπνοδωμάτια επιθυμούν. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της βίλας υπολογίζεται σε 3 μήνες. Η τιμή του ακινήτου συμπεριλαμβάνει όλα τα έπιπλα και η κατοικία και ο εξωτερικός χώρος θα είναι αποπερατωμένα.

Το σπίτι εκτιμάται σε 178m2 και σε οικόπεδο 3.000m2. Είναι σε ένα επίπεδο με δυνατότητα πρόσβασης με αναπηρικό αμαξίδιο.

Το εσωτερικό είναι ένα επίπεδο και ανοιχτό, σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. Η οροφή είναι φτιαγμένη από κρητικούς τεράστιους κορμούς ευκαλύπτου και το σπίτι είναι χτισμένο από κρητικές ντόπιες πέτρες. Ενδοδαπέδια θέρμανση και Κλιματισμός.

Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει μια μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα 64,29m2 με υπέροχο σχήμα και ένα jacuzzi 4,58m2. Αίθριο με δυνατότητα κατασκευής χώρου μπάρμπεκιου. Εξωτερική αποθήκη. Διατίθεται δεξαμενή νερού 100 κυβικών μέτρων.

Διαμορφωμένος μεγάλος κήπος με μπανανιές και φοίνικες. Δυνατότητα προσθήκης οποιουδήποτε άλλου δέντρου.

Dream Locations: Find your haven in popular destinations like Crete and beyond.

Are you searching for your perfect house in Crete? Look no further than Creteproperty.co.uk, your one-stop shop for extensive real estate listings across the beautiful island. We offer a wide variety of properties to suit every need, whether you're looking to buy a house in Greece for permanent living, a charming holiday home, or even a lucrative commercial property for sale in Greece.
Features
Reference
629
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
178 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 2,000,000
Energy efficiency
year of construction
2024
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser