Dúplex, a reformar, 350 m², Centro, Rafina

Rafina
  • € 800.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
Descripción
Ραφήνα, περιοχή Νηρέας πωλείται κατοικία 3 επιπέδων 350 τμ συνολικά, με απεριόριστη θέα , πολύ κοντά στη θάλασσα σε γωνιακό οικόπεδο 650 τμ.
Αποτελείται από 3 ανεξάρτητα ή μη διαμερίσματα, συνδεδεμένα και με σκάλα αλλά και με ασανσέρ. το πρώτο επίπεδο διαθέτει μεγάλο σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια( το 1 master) , 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, 2 αποθήκες εξωτερικές στο ημιυπόγειο συνολικού εμβαδού 30 τμ, και μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα,
το δεύτερο επίπεδο πρώτου ορόφου διαθέτει χώλ - τραπεζαρία, , 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο στυλ studio το οποίο διαθέτει δικό του μεγάλο μπαλκόνι. Επίσης διαθέτει έναν μεγάλο χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού με παράθυρα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν έξτρα δωμάτιο αφού και αυτό έχει πρόσβαση με το ασανσέρ.
και τέλος το τρίτο επίπεδο που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, έχει πρόσβαση στην ταράτσα του σπιτιού με καταπληκτική θέα θάλασσα. Το ακίνητο είναι κατασκευής 60’ πλήρως ανακαινισμένο το 2000, εξαιρετική κατασκευή νησιώτικου στυλ με μπλέ πορτοπαράθυρα και πολεμίστρες. Διαθέτει 2 εξωτερικές αποθήκες, κήπο με γκαζόν, με δέντρα και 2 εξωτερικές θέσεις parking . Θέρμανση με λέβητα πετρελαίου αλλά και a/c. Μεγάλη επιφάνεια σε μπαλκόνια/βεράντες, κουφώματα αλουμινίου αλλά και κάποια ξύλινα με σίτες, δάπεδα από μάρμαρο Διονύσου, πλακάκι και ξύλο.
ΜΕΣΙΤΙΚΟ. Παρακαλώ εάν επιθυμείτε να δείτε την κατοικία από κοντά ή να θέλετε να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω στοιχεία.
Σαμαράς Σπύρος - Τηλ: 6936068392 ή 22940 88444 - Οδός : Υπαπαντής 172. Email: info@samarashomes.gr & Website: www.samarashomes.gr
Información
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Características
Referencia y fecha del anuncio
SH 1508 - 27/07/2023
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
350 m²
habitaciones
5+ (7 dormitorios, 1 otro), 3+ baños
planta
Planta baja, con ascensor
total de plantas del edificio
4 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 800.000
Eficiencia energética
año de construcción
1960
estado
Para reformar
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Ζ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante