Casa unifamiliar 160 m², Strefi, Aristomenis

Aristomenis
  • € 140.000
  • 5+
  • 160
  • 3+
  • No
Anuncio actualizado el 08/12/2023
Descripción
Βίλλα Ντεμπρίζ

Virtual Tour 360°:

https://kuula.co/share/collection/7qngt?logo=1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&gyro=0&initload=0&thumbs=1&fbclid=IwAR1HQjhhi1m-hsHA3-xcDAkQj6lvpRvGAcR_GF9ti7vFguZ0C5z8hJ0Bjrs

Το μοναδικό εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία του γραφικού χωριού Στρέφι σε απόσταση 10 χμ από την παραλία της Βελίκας. Η αυτόνομη και υπερυψωμένη θέση του με 360ο ελεύθερο ορίζοντα και θέα στο πολύχρωμο τοπίο προσφέρει ξεχωριστή αίσθηση χαλάρωσης, πληρότητας και ανωτερότητας. Αποτελούμενο από τρεις οριζόντιες ιδιοκτησίες , ισογείου (ημιτελές διαμέρισμα και αποθήκη) , 1ου ορόφου διαμέρισμα 95τμ(καθιστικό, 3 υπνοδωμάτια , μπάνιο,wc) , 2ου ορόφου διαμέρισμα 65 τμ (καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο)μία ανεξάρτητη σοφίτα και μεγάλες περιμετρικές βεράντες, το ακίνητο δύναται να μετατραπεί και σε τουριστική επένδυση, μοναδική στην περιοχή δεδομένης της κομβικής του θέσης σε σχέση με τα αμέτρητα αξιοθέατα αλλά και αρχαιολογικά (τόσο τα γνωστά όσο και τα υπό εξερεύνηση ακόμα) σημεία! Στο οικόπεδο των 1800 τμ εκτός από δεκάδες παραγωγικά ελαιόδεντρα, υπάρχει άφθονος χώρος για δημιουργία πισίνας, παιδικής χαράς αλλά και πολυάριθμων θέσεων στάθμευσης . Το εξαιρετικό κλίμα και ο καιρός στην περιοχή ευνοεί την διαμονή κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.
Το Στρέφι
Το Στρέφι είναι μαγευτικό χωριό της Μεσσηνίας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 225 μ και απέχει μόλις 30 χλμ. από την καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου την Καλαμάτα-πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας Πελοποννήσου , όπως και από το λιμάνι της ( με επικείμενο υδατοδρόμιο και προγραμματισμένες εσωτερικές πτήσεις υδροπλάνων εντός του 2022) και το διεθνές αεροδρόμιο σε σύνδεση με 11 χώρες και 29 πόλεις του εξωτερικού από το Μάιο-Νοέμβριο. Το Στρέφι περιβάλλεται από τον ποταμό Βελίκα , ατελείωτους ελαιώνες, εκτάσεις με αμπελώνες και φημισμένα Μεσσηνιακά σύκα. Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους φυσιολάτρες που αναζητούν στιγμές αναψυχής στην εξοχή, αλλά και ευκαιρία για πιο μόνιμη αλλαγή του τρόπου ζωής.
Características
Referencia
EK-1948219
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
160 m²
habitaciones
5+ (5 dormitorios, 3 otros), 3+ baños
planta
2° planta, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Buhardilla
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 140.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
calefacción
Individual
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante