• € 800.000
  • 5+
  • 330
  • 3+
Anuncio actualizado el 27/03/2024
Descripción
Στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, πωλείται ολοκαίνουργιο σύγχρονο συγκρότημα διαμερισμάτων με μοντέρνα αρχιτεκτονική, άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αποτελείται από 6 πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 330 τ.μ. ενώ βρίσκεται σε οικόπεδο 630 τ.μ.. Συγκεκριμένα, τα 3 διαμερίσματα περιλαμβάνουν 1 υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο ενώ τα άλλα 3 περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Η πιο κοντινή παραλία βρίσκεται σε απόσταση 500μ., ενώ η Πάργα απέχει 19χλμ. από το συγκρότημα. Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας απέχει 20χλμ. Όλες οι μονάδες διαθέτουν βεράντα, καθιστικό και τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος.

Τα Σύβοτα, είναι ένα από τα τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια τουριστικά κέντρα της Ηπείρου. Είναι μια περιοχή με αιωνόβιες ελιές, και θαυμάσιες παραλίες με ξεχωριστές ακρογιαλιές. Βρίσκεται μόνο 24χλμ. νότια της Ηγουμενίτσας, απέναντι από την Κέρκυρα.

Το συγκρότημα μπορεί να αξιοποιηθεί ως υπάρχουσα επιχείρηση με καλή απόδοση ενοικίων είτε ως αυτόνομες κατοικίες με αγορά από τρεις διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Τηρεί όλες τις προυποθέσεις για δυνατότητα απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, με το πρόγραμμα Golden Visa.

Σημείωση: Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.
Για περισσότερα ακίνητα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.value4greece.com
Características
Referencia
V4G022
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
330 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Exterior
Sistema de alarma
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Orientación oeste
Costes
precio
€ 800.000
Eficiencia energética
calefacción
Individual
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante