• € 520.000
  • 620
  • 2
Anuncio actualizado el 03/04/2024
Descripción
ΠΩΛΕΙΤΑΙ όροφος σε κτίριο βιοτεχνικής χρήσης που δύναται να μετατραπεί σε κατοικία στην περιοχή του One Salonica (Δυτική Θεσσαλονίκη). Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1980 περίπου. Βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 595τ.μ.. Εκτείνεται σε μια στάθμη (ισόγειο) και έχει συνολικό εμβαδό 620τ.μ..
Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο και βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός έχει γίνει με σκοπό να είναι εργονομικό για οποιαδήποτε επιχείρηση.
Έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου αλλα και κλιματισμό για ψύξη/θερμανση.
Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και είναι κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, Σταθμό λεοφορείων, Κτελ Μακεδονίας και στο Εμπορικο Κέντρο One Salonica 10' απόσταση με τα πόδια στην προσεχή είσοδο του μετρό . Επιπλέον προτέρημα είναι οτι βρίσκεται στην είσοδο της πόλης

Ο χώρος είναι γωνιακός, διαμπερής και πολύ φωτεινός.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλες χρήσεις (εμπόριο, βιοτεχνία, κατοικία και άλλες δραστηριότητες) σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή αγοράς. Ένα μοναδικό ακίνητο στη δυτικής είσοδο της πόλης!

Μεγάλο πλεονέκτημα του είναι το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και στο εμπορικό κέντρο One Salonica. Η τοποθεσία είναι ιδανική, διότι βρίσκεται πολύ κοντά σε Συγκοινωνίες, Τράπεζες και Υπηρεσίες.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ 620.000 ΕΥΡΩ. ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ.

Η διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μεσιτικό GOLD HOME τηλ. 697 72 257 93, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αναφέρεται τον κωδικό ακινήτου Κ.Κ.5

Αναζητάτε κατοικία ή επαγγελματικό ακίνητο στη Θεσσαλονίκη; Μη χάνετε το χρόνο σας πείτε μας, πόσα μέτρα σας χρειάζονται, πόσα χρήματα διαθέτετε και σε ποιά περιοχή το θέλετε, να σας υποδείξουμε μόνο επιλεγμένα ακίνητα του άμεσου ενδιαφέροντος σας. Καλέστε τώρα μεσιτικό GOLD HOME τηλ. 697 72 257 93.
.
Características
Referencia
Κ.Κ. 5
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
620 m²
habitaciones
2 baños
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Cable óptico
Puerta blindada
Exterior
Sistema de alarma
Costes
precio
€ 520.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
B+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante