• € 1.200.000
  • 850
  • 3+
Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 27 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ

Ιδανικό και για μετατροπή σε οικία. Έχει μεγάλη πρόσοψη στον αιγιαλό και διαθέτει καφετέρια, εστιατόριο, πισίνα και υποδομές για ΑΜΕΑ.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ βρίσκονται στους πρόποδες του νοτιοδυτικού Πηλίου, του βουνού των Κενταύρων και σε απόσταση 18 km από την πόλη του Βόλου. Έχουν μια από τις πιο όμορφες και οργανωμένες παραλίες του Παγασητικού κόλπου. Η πρόσβαση είναι χαρακτηριστικά εύκολη χωρίς προβλήματα οδικού δικτύου και υπάρχει επάρκεια σε χώρους ελεύθερης στάθμευσης.

Εδώ θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της θάλασσας και του κοντινού βουνού, απολαμβάνοντας όλες τις εποχές του χρόνου τον υπέροχο συνδυασμό τους, μιας και η προνομιακή θέση του χωριού προσφέρεται για ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και ως ορμητήριο για χειμερινές αποδράσεις στο χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων, όπως επίσης και για περιηγήσεις στα γύρω κοντινά γραφικά χωριά του Πηλίου.

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ δεν είναι μόνο τόπος θερινών διακοπών αλλά παρέχουν φιλοξενία και εξυπηρέτηση όλες τις εποχές του χρόνου, ιδιαίτερα τον χειμώνα αποτελούν την ιδανική λύση για τις εξορμήσεις σας στο βουνό.
Características
Referencia
605
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
850 m²
habitaciones
3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Uso actual del edificio
Hotel
otras características
Cable óptico
Puerta blindada
Exterior
Sistema de alarma
Costes
precio
€ 1.200.000
Eficiencia energética
año de construcción
2009
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante