Hotel en Venta

Agios Nikolaos
  • € 3.500.000
  • 2.500
  • 3+
Anuncio actualizado el 17/04/2024
Descripción
Το Apartments βρίσκεται δίπλα στη θαλασσα και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία αμμώδη παραλία. Το κατάλυμα προσφέρει εστιατόριο και εξωτερική πισίνα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Ο Άγιος Νικόλαος είναι σε απόσταση 1.5χλμ. από το κατάλυμα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό και σαλόνι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Επίσης περιλαμβάνουν ψυγείο και μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Παρέχεται θυρίδα ασφαλείας.

Το Apartments προσφέρει κήπο, βεράντα, κοινόχρηστο lounge και beach bar. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για διάφορες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα. Δίπλα στην παραλία λειτουργεί κέντρο θαλάσσιων σπορ.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τα περίχωρα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι 2χλμ. μακριά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι σε απόσταση 65χλμ. από το κατάλυμα. Στον χώρο του καταλύματος διατίθεται δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 20, Εμβαδόν: 2500 τ.μ., Δωμάτια: 11, Έτος κατασκευής: 2005, Τιμή: 3500000, Κλιματισμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Διαμπερές, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 7600 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Ανελκυστήρας φορτίων, Ψευδοροφή, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ράμπα εκφόρτωσης, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό
Características
Referencia
322747
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
2.500 m²
habitaciones
3+ baños
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Uso actual del edificio
Hotel
Costes
precio
€ 3.500.000
Eficiencia energética
año de construcción
2005
calefacción
Individual
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante