Piso de tres habitaciones Σουλίου, 33, Centro, Ioannina

IoanninaΣουλίου, 33
  • € 205.000
  • 4
  • 102
  • 1
  • 4
Anuncio actualizado el 25/05/2022
Descripción
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται διαμέρισμα στο κέντρο των Ιωαννίνων 102,5 τ.μ.
Απαρτίζεται από 1 σαλόνι - τραπεζαρία, 1 κουζίνα χωρισμένα από γωνιακό πάσο επενδυμένο με πέτρα, 1 μπάνιο καθώς και 3 υπνοδωμάτια. Όλα τα υπνοδωμάτια καθώς και το σαλόνι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Σύνολο μπαλκονιών 2. Το ένα από αυτά είναι κλεισμένο με νάιλον τέντα για να κρατάει σταθερή θερμοκρασία όπως επίσης για να μην επηρεάζεται από τη βροχή έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθιστικό σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου ή ακόμη και ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος. Το δεύτερο διαθέτει υφασμάτινες τέντες σε όλο το μήκος του χαρίζοντας σκιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Πέρα της θέρμανσης που διαθέτει (κεντρική), υπάρχει και σόμπα πέλετ και 2 θερμοπομποί στα υπνοδωμάτια για την επιπλέον κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών. Ακόμη υπάρχουν και 2 κλιματιστικά σώματα σε τέτοια σημεία ώστε να ψύχουν όλο το σπίτι ταχύτατα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μπαλκονόπορτες, παράθυρα διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου. Στην οροφή έχει υλοποιηθεί υγρομόνωση και θερμομόνωση.
Τέλος διατίθεται και ηλιακός θερμοσίφωνα.
Στο σπίτι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις παρότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον βρίσκεται στον 4ο όροφο χαρίζοντας πανέμορφη θέα!
Características
Referencia
12593569
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
102 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Costes
precio
€ 205.000
Eficiencia energética
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular