Casa unifamiliar, nueva, 725 m², Thrakomakedones, Acarnas

Acarnas
  • € 1.490.000
  • 5
  • 725
  • 3+
Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Μέσα σε καταπράσινο τοπίο με απεριόριστη θέα έως και τη Σαλαμίνα συναντάμε αυτή την υπέροχη βίλα με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος. Με την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων και μηχανικής και με ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα, ο φωτισμός, ο κλιματισμός και η ύδρευση όλου του συγκροτήματος παρέχονται από τα στοιχεία της φύσης σε μεγάλο βαθμό.
Αυτή η μονοκατοικία έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας. Ο χώρος του κύριου υπνοδωματίου φιλοξενεί επιπλέον ένα επιδαπέδιο jacuzzi, walk-in closet και ιδιωτικό μπάνιο. Το 2ο κύριο υπνοδωμάτιο συνιστά μια εσωτερική μεζονέτα με δυνατότητα πλήρης ανεξαρτησίας έχοντας πρόβλεψη για ξεχωριστή είσοδο. Ένας ανοιχτός χώρος γραφείου συμπληρώνει το ενδιάμεσο επίπεδο των υπνοδωματίων.
Στο επόμενο επίπεδο βρίσκουμε μια μεγάλη κουζίνα που επικοινωνεί με ένα καθημερινό καθιστικό. Στη συνέχεια βρίσκεται ο χώρος της τραπεζαρίας και ο χώρος του κύριου σαλονιού. Επικοινωνεί με τον εξωτερικό χώρο και πιο συγκεκριμένα, με μια πολύ όμορφη βεράντα με καθιστικό, τραπεζαρία, εγκαταστάσεις BBQ και φυσικά την πισίνα.
Στο ισόγειο της κατοικίας συναντάμε έναν ανοιχτό πολυχώρο κατάλληλο για κάθε χρήση. Σήμερα φιλοξενεί ένα 2ο γραφείο, όργανα γυμναστικής, μία κάβα ποτών με ιδανικές συνθήκες και άλλο ένα ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο. Στο ίδιο επίπεδο, με ανεξάρτητη είσοδο από το χώρο του κήπου, ένα μικρό πλήρες διαμέρισμα ολοκληρώνει τους κύριους χώρους.
Η θέα, οι σύγχρονες ανέσεις, η εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και η παρεχόμενη ιδιωτικότητα είναι βέβαιο ότι καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ανθρώπου.
Características
Referencia
W-02OZ1B
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
725 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3+ baños
planta
Planta baja, con ascensor, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Jardín privado
Costes
precio
€ 1.490.000
Eficiencia energética
año de construcción
2013
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante