Piso de dos habitaciones tercera planta, Centro, Argyroupoli

Argyroupoli
  • € 395.000
  • 3
  • 167
  • 3
  • 3
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción
Η κομψότητα συναντά την πρακτικοτητα σε αυτό το διαμπερές διαμέρισμα των 167τμ. Φωτεινό και φιλόξενο, αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ένα επιπλέον δωμάτιο που αποτελεί έκπληξη στον χώρο του καθιστικου. Πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και ένα laundry room επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να απολαμβάνει την καθημερινοτητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος το γνήσιο αγγλικό τζάκι αντίκα που στεκει στο χωρο, ανάμεσα στο καθιστικό και την τραπεζαρία. Τα μπαλκόνια που περιβάλλουν το διαμέρισμα μπορούν είτε να φιλοξενήσουν βραδυες μπάρμπεκιου, είτε να προσφέρουν χαλαρωτικά απογεύματα υπο το φως του ηλιουβασιλεματος. Τέλεια τοποθεσία, κοντά στα καταστήματα και τις ανέσεις για μια εύκολη διαβίωση. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και φιλόξενο διαμέρισμα, έτοιμο για μετακόμιση, εγγυημένο να προσφέρει ποιότητα στη ζωή σας.

Τοποθεσία: Η Αργυρούπολη στην περιφερειακή ενότητα της Νότιας Αθήνας και αποτελεί τμήμα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Αργυρούπολη βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και συνορεύει με με τους δήμους του Ελληνικου, της Ηλιούπολης και του Αλίμου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση σε ποικίλες επιλογές όπως καταστήματα, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες.
Προσβασιμότητα: Δύο σταθμοί του μετρό συνδέουν την Αργυρούπολη με το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο. Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Características
Referencia
W-02P2HV
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
167 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 395.000
gastos de comunidad
€ 40/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1996
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante