Casa unifamiliar Άφυτος, Afitos, Kassandra

KassandraΆφυτος
  • € 330.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 08/03/2024
Descripción
Φαίνεται ότι η μικροσκοπική Άφυτος είναι ο προορισμός – στην καρδιά της Κασσάνδρας Χαλκιδικής – που προσελκύει όσους απολαμβάνουν την ηρεμία της περιοχής που είναι ταυτόχρονα δημοφιλής στους παθιασμένους οπαδούς της. Σε αυτή την περίπτωση τουρίστες από όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις της παραδοσιακής πετρόκτιστης αρχιτεκτονικής με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, πετρόχτιστα σπίτια και υπέροχες θολωτές εκκλησίες αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είναι.

Το σπίτι είναι μοναδικό με μια βίλα 80 τ.μ. που βρίσκεται σε μια περιοχή 550 τ.μ. με περιποιημένους κήπους. Αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία επωφελείται από την πιο εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και παρέχει ένα καταφύγιο για την οικογένεια να χαλαρώσει και να ξεφύγει.

Η ηλιόλουστη βίλα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο σε στιλ σεφ. Στον δεύτερο όροφο έχουμε ένα μεγάλο μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Οι πολύ ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν όμορφα δέντρα και θάμνους με αιώρα "παράθυρα με θέα", προς τον κήπο με την πισίνα. Οι ιδιοκτήτες θα φύγουν από το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και όλα τα ηλεκτρικά (όπως είναι το κλειδί στο χέρι) προβολή μόνο με ραντεβού! !
Características
Referencia
F018
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
80 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 330.000
Eficiencia energética
año de construcción
2018
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante