• € 4.900.000
  • 1.182
  • 3+
Anuncio actualizado el 31/05/2024
Descripción
Κρήτη Άγιος Νικόλαος . Πωλείται boutique ξενοδοχείο με 25 δωμάτια δίπλα στη θάλασσα. Το 6όροφο πολυτελές ξενοδοχείο του βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο περιπάτου, στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη. Αυτό το κατάλυμα απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Αποτελείται από 25 δωμάτια.



Κοντά σε δεκάδες εστιατόρια και νυχτερινή ζωή, και μόνο μέτρα μακριά από την παραλία Κιτροπλατεία, τη λίμνη του Αγίου Νικολάου και τον κόλπο του Μιραμπέλου, τα περισσότερα δωμάτια με θέα στη θάλασσα προσφέρουν εκπληκτικά αξιοθέατα της γραφικής ακτογραμμής του Αγίου Νικολάου.

Το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή προσφέρει καταλύματα μόνο για ενήλικες με εστιατόριο, μπαρ και βεράντα. Το κατάλυμα βρίσκεται κοντά σε πολλά γνωστά τοπικά αξιοθέατα.

Οι επισκέπτες έχουν κλιματιζόμενα δωμάτια με επιφάνεια εργασίας, βραστήρα, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο και ντους. Ορισμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με αίθριο.

Οι επισκέπτες του καταλύματος μπορούν να απολαύσουν μπουφέ πρωινού στη μεγάλη βεράντα με την εκπληκτική θέα.

Δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Boutique Hotel - περιλαμβάνουν την παραλία Άμμος, την παραλία Αμμούδι και την παραλία Αλμυρός.
Características
Referencia
5595
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
1.182 m²
habitaciones
3+ baños
total de plantas del edificio
6 plantas
Uso actual del edificio
Hotel
otras características
Cable óptico
Puerta blindada
Exterior
Sistema de alarma
Costes
precio
€ 4.900.000
Eficiencia energética
año de construcción
1985
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante