Dúplex, nueva, 120 m², Nea Peramos, Eleftheres

Eleftheres
  • € 310.000
  • 5
  • 120
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción
Νέα Πέραμος: Πωλείται ολοκαίνουργη τριώροφη μονοκατοικία 126τ.μ. με υπέροχη θέα στη θάλασσα, πολυτελούς κατασκευής. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, δύο μπάνια και αποθήκη. Διαθέτει μεγάλες βεράντες, πολύ άνετο στεγασμένο πάρκινγκ, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους. Κατασκευαστικά έχουν τελειώσει οι σοβάδες Σε αυτή την φάση ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τα δάπεδα , την κουζίνα και τα είδη υγιεινής. Ολοκλήρωση κατασκευής και παράδοση Σεπτέμβριος 2024.Κατάλληλη για επένδυση και τουριστική αξιοποίηση. Η τιμή της είναι 310.000€ - ΚΩΔ:[Ο-4665]

νίτες, Δημήτρης Μπαταλογιάννης
Real Estate Ikoepiloges Nea Iraklitsa Kavala
ikoepiloges@gmail.com -www.ikoepiloges.gr
M.: (+30)6947193380
T. : (+30)2594023725
Αν θέλετε να αγοράσετε να πουλήσετε, ή να νοικιάσετε την ακίνητη περιουσία σας, το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει προτάσεις και συμβουλέ υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση αγοράς, που συμπεριλαμβάνει και ακίνητα συνεργαζόμενων τοπικών ή διεθνών μεσιτικών γραφείων, με την χρήση του διαδικτύου της δικιάς μας ιστοσελίδας με φωτογραφίες και βίντεο.
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα τεχνικά και νομικά γραφεία και προσφέρουμε έγκυρο τεχνικό και νομικό έλεγχο για την αγορά του ακινήτου σας.
Επίσης αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ποιοτικά υλικά, άριστους τεχσε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Características
Referencia
4665
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
120 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 310.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante