Piso de una habitación muy buen estado, semi-sótano, Skeparni, Ampelokipoi

Ampelokipoi
  • € 37.500
  • 1
  • 73
  • 1
  • SS
  • No
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción
Καλλιτεχνικό ημιυπόγειο στούντιο στην καρδιά των Αμπελοκήπων με όλες τις ανέσεις κοντά. Πολύ φωτεινό, άνετο και με εύκολη πρόσβαση από το δρόμο. Ξεχωριστή είσοδος από το κτίριο και χωρίς μηνιαία τέλη συντήρησης.

Τοποθεσία: Οι Αμπελόκηποι αποτελούν μία δυτική συνοικία της Θεσσαλονίκης και βρίσκονται μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Στους Αμπελόκηπους βρίσκεται το δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων ένα πολύ σημαντικό αθλητικό κέντρο όπου οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να αθλούνται ελεύθερα και δωρεάν. Το “Καραπάντσειο” , το πολιτιστικό κέντρο Αμπελοκήπων που πήρε το όνομά του προς τιμήν των δωρητών Καλλιόπης και Δημητρίου Καραπάντσιου οι οποίοι δώρισαν 300.000 ευρώ για να ξεκινήσει η ιδέα και η κατασκευή του. Παράλληλα, το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ εντάχθηκε στα έργα πολιτισμού του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος της ΠΚΜ.

Στην περιοχή βρίσκεται επίσης και η δημοτικη βιβλιοθήκη Αμπελοκήπων που διαθέτει μία ευρεία Η διαθέτει συλλογή 25.100 τίτλων βιβλίων. Η βιβλιοθήκη διαθέτει χώρους όπως το αναγνωστήριο που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο αλλά και υπολογιστές.

Προσβασιμότητα: Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Η ευνοϊκή θέση της περιοχής μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Características
Referencia
W-02QAD8
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
73 m²
habitaciones
1 habitación, 1 baño
planta
Semi-sótano
otras características
Puerta blindada
Exterior
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 37.500
gastos de comunidad
€ 40/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante