Piso de dos habitaciones a reformar, segunda planta, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

Ilioupoli
€ 190.000
3 habitaciones
120 m²
2 baños
Planta 2
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 14/05/2024
Descripción
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι με μεγάλους χώρους, που προσφέρει ανοιχτή θέα, που μπορείτε να απολαύσετε και τον κήπο σας, τότε αυτό το διαμέρισμα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η καταπληκτική διπλοκατοικία βρίσκεται στον 2ο & 3ο όροφο μιας παραδοσιακής πολυκατοικίας της Άνω Ηλιούπολης και αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα ζεστό σαλόνι με τζάκι και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για τραπεζαρία ή ότι χρήση του δώσει ο νέος ιδιοκτήτης. Επισης, μια μεγάλη κουζίνα με άνετο χώρο καθιστικού και ένα μπάνιο με παράθυρο, που ανακαινίστηκαν το 2000 και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες. Ολοι οι χώροι έχουν πρόσβαση στις μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν στα μπαλκόνια που πλημμυρίζουν με φως το χώρο. Στο δεύτερο επίπεδο συναντάμε ένα αυτόνομο διαμέρισμα 19 τμ (με άδεια για επιπλέον 29 τμ), ένα WC, ένα μικρό κουζινάκι και χώρο για τραπεζαρία και κρεβάτι. Το φαρδύ μπαλκόνι εχει θέα στην Αθήνα και το βουνό. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτονομία πετρελαίου, κλιματισμό για το αυτόνομο διαμέρισμα του 3ου, τέντες στα μπαλκόνια και εξωτερική αποθήκη με αποκλειστικό χώρο κήπου.

* Το Ενεργειακό Πιστοποιητικο βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Τοποθεσία: Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά:Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται επίσης από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία όσον αφορά το κεντρικό και ανατολικό της τμήμα. Καλύπτει έκταση περίπου 12.700 τετραγωνικών χιλιομέτρων, εκ των οποίων σχεδόν το ήμισυ είναι δασική. Πρόκειται για μια κατοικημένη περιοχή με κυρίως χαμηλά κτίρια με ιδιωτικούς κήπους και μεγάλους δρόμους γεμάτους πράσινο. Η γειτονιά προσφέρει όλες τις ανέσεις, αγορές, καφετέριες και εστιατόρια στους κατοίκους της, οι οποίοι ταυτόχρονα απολαμβάνουν σε κοντινή απόσταση τις διαδρομές πεζοπορίας του βουνού Υμηττού, καθώς και την παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Características
Referencia
W-02QLGN
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
120 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Chimenea
Balcón
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 190.000
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Para reformar
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante