Dúplex 450 m², Agia Triada, Afidnes

Afidnes
  • € 850.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
Descripción
Ιπποκράτειος Πολιτεία, διατίθεται μοναδική μεζονέτα προς πώληση. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου είναι 450 τ.μ. σε οικόπεδο 1.000 τ.μ.. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε 4 επίπεδα τα ποία επικοινωνούν μεταξύ τους με ασανσέρ (ημιυπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος και σοφίτα) και αποτελείται από 5 Master Υ/Δ που καθένα έχει το δικό του μπάνιο, 3 σαλόνια, 3 τζάκια, 3 Κουζίνες, 2 WC καλεσμένων στο κεντρικά σαλόνια. Τα δάπεδα στα σαλόνια είναι από μάρμαρο και τα ΥΔ από παρκέ.

Η θέρμανση του καταπληκτικού αυτού ακινήτου είναι ενδοδαπέδια και αυτόνομη σε κάθε επίπεδο με λέβητα πετρελαίου. Το ακίνητο διαθέτει καταπράσινο κήπο με καταπληκτική πισίνα και αρκετές θέσεις parking.

Λοιπά Χαρακτηριστικά: Έτος κατασκευής: 2000, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Α, Συναγερμός εσωτερικός και εξωτερικός, Αποθήκη, Εντοιχισμένες Ηλεκτρικές Συσκευές, Playroom, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, , Επιτρέπονται Κατοικίδια, Επενδυτικό, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, , Boiler, Γκαζόν, Αυτόματο Πότισμα, Δέντρα, Κήπος, Βαμμένο, κατάλληλο για μόνιμη αλλά και για εξοχική Κατοικία. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην υπέροχη λίμνη Μπελέτσι σε ένα σπάνιας ομορφιάς υδροβιότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ακίνητο ή για παραπλήσια ενδιαφέροντα ακίνητα παρακαλούμε επισκεφθείτε το site μας : www.mustproperties.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ.: +30 210 36 33 337 Εmail: info@mustproperties.gr
Información
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Jardín privado
Características
Referencia y fecha del anuncio
1497929 - 28/02/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
450 m²
habitaciones
5+ (5 dormitorios, 5 otros), 3+ baños
planta
2° planta, con ascensor
total de plantas del edificio
4 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Jardín privado
Costes
precio
€ 850.000
Eficiencia energética
año de construcción
2010
calefacción
Individual, suelo radiante, de gasóil
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante