Piso de una habitación muy buen estado, entresuelo, Agia Triada, Faliro - Ippokratio

Faliro - Ippokratio
  • € 92.000
  • 2
  • 40
  • 1
  • E
Anuncio actualizado el 20/05/2024
Descripción
ΕΥΖΩΝΩΝ κοντά στην Βασιλέως Γεωργίου και στην νέα παραλία, πωλείται ένα πολυτελές, πλήρως ανακαινισμένο ,επιπλωμένο και εξοπλισμένο στούντιο εμβαδού 40 τ.μ. στο ανώγειο μιας προσεγμένης οικοδομής του 1964.
Διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικό, ντουλάπα, συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, τραπεζαρία με καρέκλες, κρεβάτι, καναπέ και γραφείο
Στο διαμέρισμα έχει γίνει ολοκληρωτική ανακαίνιση (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, προεγκατάσταση για σύνδεση με το φυσικό αέριο) με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για βραχυχρόνια μίσθωση αλλά και γενικώς για εκμετάλλευση με πολύ καλή απόδοση ενοικίου.
* Τα τετραγωνικά του παρόντος διαμερίσματος που αναγράφονται στην αγγελία προέρχονται από πληροφόρηση που έλαβε το γραφείο μας από τον εντολέα - πωλητή του προπεριγραφόμενου ακινήτου.
**Το ποσό κοινοχρήστων που εμφανίζεται στην αγγελία αφορά προσεγγιστικά τον τελευταίο λογαριασμό κοινοχρήστων του διαμερίσματος για τον οποίο πληροφορήθηκε το γραφείο μας.
*** Για την φωτογράφηση του διαμερίσματος έχει χρησιμοποιηθεί ευρυγώνιος φακός (UW Lens), με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των εσωτερικών χώρων του ακινήτου. Για την αποφυγή παρερμηνείας του μεγέθους του εκάστοτε χώρου προβαίνουμε όπου αυτό είναι δυνατόν σε λήψη Βίντεο, ώστε να είναι κατανοητές οι πραγματικές του διαστάσεις. Το παρόν ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο προς υπόδειξη από εμάς κατόπιν τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού ραντεβού.
****Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
Características
Referencia
3008-69
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
40 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
Entresuelo, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 92.000
gastos de comunidad
€ 7/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1964
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante