Edificio en Venta

Skiathos
  • € 1.800.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
Descripción
Σύμβουλος ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας σε αυτό το υπέροχο συγκρότημα βιλών, με φόντο το μαγευτικό φόντο του Αιγαίου. Αποτελείται απο 4 κτήρια δομημένα σε δύο επίπεδα το καθένα, περιέχοντας στο σύνολο 4 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, 5 μπάνια, 8 βολικά WC, 4 ευρύχωρα σαλόνια, 12 υπνοδωμάτια και μια όμορφη πισίνα, σε ένα οικόπεδο 4000 τ.μ. Αυτό το ακίνητο είναι ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και στυλ!
Κάθε βίλα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άφθονο χώρο και ιδιωτικότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες και παρέες.
Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονες συσκευές. Τα μπάνια και τα WC είναι όμορφα δομημένα. Όπως θα δείτε και απο τις φωτογραφίες, υπάρχει άπλετος χώρος στον κήπο με άφθονο φυσικό φως και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Διαθέτει μια κοινόχρηστη πισίνα, barbeque καθώς και πολλές άλλες ανέσεις.
Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, με μεγάλη ζήτηση για ημερήσια εκμετάλλευση ή μακροχρόνιες ενοικιάσεις. Η εκπληκτική τοποθεσία, οι πολυτελείς ανέσεις και η αμεσότητα σε τοπικά αξιοθέατα, καθιστούν αυτό το κατάλυμα μια δημοφιλή επιλογή για τους επισκέπτες στην περιοχή.
Características
Referencia y fecha del anuncio
1508930 - 17/04/2024
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
550 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Orientación este
Costes
precio
€ 1.800.000
Eficiencia energética
año de construcción
1990
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante