Dúplex 25ης Μαρτίου 4Β, Ταγαράδες 57001, Tagarades, Thermi

Thermi25ης Μαρτίου 4Β, Ταγαράδες 57001
  • € 500.000
  • 5+
  • 225
  • 3+
  • No
Anuncio actualizado el 13/06/2023
Descripción
ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ πωλείται πολυτελής μεζονέτα 225τμ + 38τμ σοφίτα. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού, έχει νοτιοαναλικό προσανατολισμό με πολλή ανοιχτωσιά. Η μεζονέτα αναπτύσεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να χωριστεί επιμέρους. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 3 λουτρά, 2 αποθήκες.

Η είσοδος βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο, το οποίο αποτελείται από ένα πολυτελές σαλόνι (περίπου 50 τμ) με μεγάλο τζάκι, μία αρχοντική τραπεζαρία με κρυφή κουζίνα εντοιχισμένη σε νεοκλασικό έπιπλο, το WC των επισκεπτών και η κύρια βεράντα του σπιτιού. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο όπου φιλοξενούνται τα τρία τεράστια υπνοδωμάτια με τις ντουλάπες τους, τα ιδιωτικά μπαλκόνια και το μεγάλο λουτρό των ενοίκων. Κάτω από το μεσαίο επίπεδο του σαλονιού έχουμε στην ουσία μια αυτοτελή γκαρσονιέρα αποτελούμενη από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα – τραπεζαρία, αποθήκη, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό και τον χώρο του καυστήρα πετρελαίου. Διαθέτει θέρμανση πετρελαίου, ενεργειακό τζάκι μήκους 1.5μ , ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα με σίτες, θωρακισμένη πόρτα εισόδου, κάμερες, συναγερμό, τέντες, BBQ, κήπο 120τμ με δέντρα.

Η πολυτελής μεζονέτα είναι ιδανική για οικογένειες που θέλουν να ζουν εκτός πόλης αλλά ταυτόχρονα να είναι κοντά της και για GOLDEN VISA. Υπάρχει η δυνατότητα να πωληθεί με τα έπιπλα και τον εξοπλισμό.

Για άμεσα ραντεβού καλέστε +30 6979 224300 Καραγιώργος Νικόλας. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη του δελτίου ταυτότητας.
Características
Referencia
11-274
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
225 m²
habitaciones
5+ (4 dormitorios, 3 otros), 3+ baños
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Buhardilla
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 500.000
gastos de comunidad
€ 50/mes
Eficiencia energética
año de construcción
2013
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante