Casa unifamiliar 420 m², Centro, Palaia Fokaia

Palaia Fokaia
  • € 1.700.000
  • 5
  • 420
  • 3+
  • No
Descripción
Υπόλοιπο Αττικής, Παλαιά Φώκαια, Μαϊστράλι: Πωλείται διαμπερής Βίλα 420τ.μ. σε 700τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 2 είναι master, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη, 3 μπάνια και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει ωραία θέα, πισίνα, πόρτα ασφαλείας, 3 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, playroom. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, η τραπεζαρία, ο χώρος υποδοχής, η κουζίνα, μια εσωτερική αποθήκη και ένα wc.
Στον 1ο όροφο βρίσκεται ένα playroom με μπιλιάρδο και τζάκι, ένας master ξενώνας (με δικό του μπάνιο, χτιστό κρεβάτι, σαλόνι και μπαλκόνι) ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια.
Στον 2ο όροφο βρίσκεται ένα master bedroom με τζάκι (πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με δύο νιπτήρες, ντουζιέρα με υδρομασάζ και μεγάλη γωνιακή μπανιέρα με υδρομασάζ), dressing room, study room, laundry room με παροχές νερού & αποχέτευσης και γυμναστήριο. Απέχει περίπου 100m από τη θάλασσα και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με φθορές από αλάτι ή υγρασίες, ενώ απέχει 100 με 150m και από τον δρόμο ώστε να μην έχει προβλήματα θορύβων.

 Επιπλέον χαρακτηριστικά: BBQ, Αποθήκη: 1 εσωτερική και 2 εξωτερικές (3) – δυνατότητα για δωμάτιο υπηρεσίας, Πισίνα: Σε σχήμα 8 με υδρομασάζ και μηχανισμό ανακύκλωσης & καθαρισμού, Τζάκι: Ένα σε κάθε όροφο (3: σαλόνι, playroom, master bedroom).

Τιμή 1.700.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1446 | Email: info@realspace.gr | Web: www.realspace.gr (Σημ: Το υποδεικνυόμενο σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό της γειτονίας στην οποία βρίσκεται το ακίνητο και ΔΕΝ καθορίζει την πραγματική του διεύθυνση.)
Información
otras características
Puerta blindada
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Características
Referencia y fecha del anuncio
1446 - 05/03/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
420 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3+ baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 1.700.000
Eficiencia energética
año de construcción
2010
calefacción
Individual, suelo radiante
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante