Piso de tres habitaciones Thermi- Dionisos, Centro, Thermi

ThermiThermi- Dionisos
  • € 355.000
  • 4
  • 150
  • 2
  • 1
Anuncio actualizado el 14/05/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: HPS3968 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο Thermi ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2022 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, συναγερμό, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 5000 μέτρα - Τιμή: 355.000 €
Προς κατασκευή τριώροφη οικοδομή με υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην επέκταση οικισμού Θέρμης - Περιοχή Διόνυσος.
Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Α που παρέχει υψηλά επίπέδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης καθώς και μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας για καλύτερη κατανομή της θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας. Πιστοποιημένο σύστημα θερμοπρόσοψης με γραφιτούχα πολυστερίνη 10 εκατατοστών. Κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με ηλεκτρικά ρολά και ενεργειακούς υαλοπίνακες . Σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας με τούβλα καθέτων οπών 25εκ. με συντελεστή χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας. Τέλος, οι όψεις του κτιρίου επενδύονται με περσίδες αλουμινίου.
Το διαμέρισμα διαθέτει επένδυση δαπέδων με γρανιτοπλακάκι Α’ διαλογής , κουζίνα εξοπλισμένη με πολυτελή, λειτουργικά έπιπλα ιταλικής προέλευσης , μπάνια με έπιπλο, κρεμαστές λεκάνες και εντοιχισμένα καζανάκια , θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας , εγκατάσταση θυροτηλεόρασης με μόνιτορ και κάμερα στην κεντρική είσοδο του κτιρίου , προεγκατάσταση κλιματισμού και συναγερμού, εσωτερικό δίκτυο ethernet σε όλα τα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι. Τέλος, η οικοδομή διαθέτει εγκατάσταση κεντρικής κεραίας τηλεόρασης.
Δίδεται επιπρόσθετα 1 υπαίθρια θέση στάθμευσης με ατομική παροχή ρεύματος για μελλοντική φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.
Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Características
Referencia
HPS3968
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
150 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
1° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 355.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, de metano
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante