Terreno rústico en Venta

Skiathos
  • € 170.000
  • 7.184
Anuncio actualizado el 04/08/2023
Descripción
Πωλείται οικόπεδο 7184 τμ στην περιοχή του Τρούλου, επίπεδο, με 150 μέτρα πρόσοψης δίπλα στον δρόμο και με εύκολη πρόσβαση. Το αγροτεμάχιο απέχει 600 μέτρα από την θάλασσα και η τιμή του είναι 170.000 ευρώ. Εάν σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στο Averto, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με έδρα μας το νησί της Σκιάθου και περισσότερο από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ακινήτων, έχουμε δημιουργήσει πληθώρα γνώσεων και τεχνογνωσίας, την οποία χρησιμοποιούμε για να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε επιτυχημένες συναλλαγές ακινήτων. Αυτό οφείλεται και στους συνεργάτες μας - επαγγελματίες όλων των κλάδων που συντελούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία μας έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως η Διεθνής Έκθεση Real Estate της Μόσχας, η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Λονδίνου και η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Παρισιού, μεταξύ άλλων. Αυτές οι εκδηλώσεις μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα ακίνητά μας σε ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσουμε πολύτιμες συνδέσεις με τον κλάδο.
Características
Referencia
1526393
contrato
Venta
tipología
Terreno rústico
superficie
7.184 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Costes
precio
€ 170.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante