Piso Οικονομίου, 97, Agia Triada, Thermaikos

ThermaikosΟικονομίου, 97
  • € 250/mes
  • 36
  • 1
Anuncio actualizado el 30/03/2023
Descripción
Το διαμέρισμα-studio βρισκεται στον πρωτο όροφο της οικοδομής, πρώτο στην θάλασσα, είναι 36 τ.μ. και έχει 2 μπαλκονόπορτες στην πρόσοψη, με απέραντη θέα στον Θερμαικό κόλπο και την Θεσσαλονίκη.
Έχει ένα μικρό χώλ στην είσοδο, αριστερά είναι το μπάνιο που έχει μικρή μπανιέρα τουαλέτα και νιπρήρα, καθώς και ένα μικρό κάθετο ντουλάπι για αποθήκευση. Ματά το χώλ βρίσκεται ο κυρίως χώρος με αριστερά την κουζίνα και το ψυγείο και δεξιά υπάρχει ο χώρος που ρίσκεται ο καναπές κρεβάτι.Υπάρχει μια εντοιχισμένη ντουλάπα αρκετά μεγάλη για το μέγεθος του studio. Επίσης υπάρχει και μία μικρή τραπεζαρία.
Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του studio είναι η φωτεινότητά του, οι δύο μπαλκονόπορτες που ειναι με ενεργειακά κουφώματα και η φανταστική. θέα στην Θάλασσα.η οποία απέχει μόλις 20 μέτρα και δέν υπάρχει τίποτα μπροστα να κλείνει την θέα Η θέρμαση γίνεται με το inverter κλιματιστικό. που διαθέτει.
Το ετήσιο μίσθωμα είναι 3000 ευρώ καταβάλεται εφ΄άπαξ και η περίοδος μίσθωσης είναι από την 1η Απριλίου έως και την 31 Μαρτίου.
Características
Referencia
EK-4233547
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
36 m²
planta
1° planta
otras características
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 250/mes
gastos de comunidad
€ 5/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1980
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular