Casa unifamiliar Μελά Παύλου 70014, Centro, Chersonisos

ChersonisosΜελά Παύλου 70014
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • No
Descripción
Πωλείται υπερλυτελής βίλα στην Άνω Χερσόνησο σε καταπληκτική κατάσταση. Το οικόπεδο είναι 2.000τμ. και το κτίριο 600τμ.Με άδεια οικοδομής το 1995 και πλήρης ανακαίνιση το 2020 με υλικά κατασκευής άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.
Στο ισόγειο υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής με μπιλιάρδο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και 3 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους. Στον όροφο οδηγούμαστε με εσωτερική ξύλινη σκάλα και υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ (τζακούζι) και ιδιωτικό βεστιάριο και βεράντα 40τμ.με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Στο ισόγειο από την πίσω πλευρά υπάρχει ανεξάρτητο διαμέρισμα με κουζίνα, χώρος γυμναστηρίου με εξοπλισμό, 3 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους και δωμάτιο πλυντηρίων. Επιπλέον στο ισόγειο υπάρχει αυτόνομα διαμέρισμα περίπου 40τμ. Στο υπόγειο υπάρχουν 2 αποθήκες με αυτοματοποιημένα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, δεξαμενές νερού και αποθηκευτικών χώρων.
Όλοι οι χώροι είναι με ξύλινα πατώματα από δρυ και πλακάκια Terracotta.Το κτίριο έχει ενεργειακά κουφώματα.
Εξωτερικά υπάρχει πισίνα 10τμ. Με BBQ και ξυλόφουρνο. Υπάρχει μεγάλος κήπο στην είσοδο και στην πίσω πλευρά. Με δορυφορική κεραία, ηλιακός και inverter για ζεστό νερό. Με συναγερμό και κάμερες. Υπάρχει φωτοβολταικό σύστημα στην βεράντα και στην ταράτσα σε πρόγραμμα συμψηφισμού του ρεύματος με τη ΔΕΗ (Net metering). Με WF. Ο κλιματισμός είναι ψύξης – θέρμανσης σε όλα τα δωμάτια. Με 2 τζάκια, το ένα και ενεργειακό. Με 4 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και μία κλειστή. Με τοιχία περιμετρικά του οικοπέδου. Πάνω στον κεντρικό με μεγάλη πρόσοψη. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και απόσταση 800 μέτρα από την παραλία. Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 20 χιλιόμετρα ή 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Σε ήσυχη περιοχή ιδανική περίπτωση για πελάτες που αποζητούν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν αμμώδεις παραλίες, καταστήματα, ιατρικά κέντρα και ιατρεία, ξενοδοχεία, υδάτινο πάρκο, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.
Δίνεται με όλον τον εξοπλισμό και τα έπιπλα. Η βίλα ενοικιάζεται ήδη και επενδυτικά αποφέρει μεγάλο εισόδημα.
Τιμή πώλησης 1.700.000 ευρώ.
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-4240925 - 28/03/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
600 m²
habitaciones
5+ (7 dormitorios, 4 otros), 3+ baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.700.000
Eficiencia energética
año de construcción
1995
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante