Casa unifamiliar 540 m², Corfú ciudad, Corfu

Corfu
  • € 2.800.000
  • 5+
  • 540
  • 3+
  • No
Anuncio actualizado el 10/03/2024
Descripción
Πωλείται Βίλα 10 Υ/Δ στα Γουβιά 540 τ.μ. με καταπληκτική θέα στη θάλασσα, στη μαρίνα των Γουβιών, τον κόλπο του Κομμένου και μέχρι την πόλη της Κέρκυρας. Βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο μέσα σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων διαμορφωμένο σε ένα υπέροχο κήπο με λουλούδια , γκαζόν και δέντρα , με την πισίνα και τους πλακοστρωμένους χώρους που οδηγούν σε όλα τα επίπεδα του σπιτιού. Αποτελείται από 3 μεζονέτες με θέα και από τα 5 επίπεδα που εκτείνεται το κτίριο, η καθεμία με ανεξάρτητη είσοδο και κλειστό γκαράζ 3 - 4 αυτοκινήτων και με άνετο χώρο τριγύρω για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών. Και οι τρεις μεζονέτες διαθέτουν ανεξάρτητη αντλία θερμότητας, κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, εσωτερικές σκάλες από γρανίτη και γρανιτοπλακάκια σε όλα τα δωμάτια στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου καθώς και σύστημα αντίστροφης όσμωσης του νερού που παρέχει πόσιμο νερό σε όλα τα σπίτια. Η μεζονέτα του χαμηλότερου επιπέδου είναι 140 τ.μ. και αποτελείται από ένα άνετο καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα και 1 wc.
Από εκεί τεράστιες μπαλκονόπορτες οδηγούν στο χώρο της πισίνας και του κήπου. Εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου είναι 3 Υ/δ και 1 μπάνιο με τζακούζι. Από το πλάι του κήπου πλακοστρωμένος δρόμος οδηγεί στη δεύτερη μεζονέτα των 180 τ.μ. όπου και εκεί είναι το καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα και 1 wc καθώς και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο κάτω επίπεδο όπου είναι 3 Υ/Δ και 1 μπάνιο με τζακούζι. Από τη βεράντα του καθιστικού αυτής της μεζονέτας επικοινωνούμε με το χώρο του κλειστού γκαράζ. Τέλος από το πλάι αριστερά ανεβαίνουμε στην τρίτη και μεγαλύτερη μεζονέτα των 220 τ.μ. όπου και εκεί είναι το καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα και 1 wc , 3 Υ/Δ στον όροφο και μπάνιο με τζακούζι καθώς και 1 master υ/δ με ιδιωτικό μπα΄νιο στο τελευταίο επίπεδο. όλες οι μεζονέτες έχουν μεγάλες βεράντες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τους καταπράσινους λόφους των Γουβιών με τις υπέροχες βίλες φωλιασμένες ανάμεσα σε ψηλά κυπαρίσσια και ελιές. Πίσω από την τελευταία μεζονέτα είναι ένας τεράστιος πλακοστρωμένος χώρος με το barbeque και το χτιστό φούρνο την υπαίθρια τραπεζαρία, το SPA καθώς και ένα διακοσμητικό συντριβάνι φτιαγμένο με λευκή πέτρα όπως άλλωστε είναι και το τοιχίο που οριοθετεί το οικόπεδο της ιδιοκτησίας.
Αυτή η μεγάλη βίλα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν επενδυτικό ακίνητο εφόσον κοιμίζει πάνω από 20 άτομα στους υπέροχους χώρους της ή σαν κατοικία μεγάλων οικογενειών που ο καθένας θέλει να έχει την ιδιωτικότητά του. Είναι ένα πραγματικό απόκτημα για όποιον την αγοράσει που το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει το κλειδί στην πόρτα και να κατοικίσει αμέσως εφόσον πωλείται όπως είναι συμπεριλαμβανόμενης και της ακριβής αλλά και καλαίσθητης επίπλωσης. Υπερυψωμένο Ισόγειο , 13 δωμάτια ,5 επίπεδο/α ,10 Υ/Δ ,6 μπάνιο/α , 3 WC , 10 parking , 2009έτος κατασκευής , χαρακτηριστικα: Πόρτα Ασφαλείας, Αποθήκη, Τζάκι (3), Τζακούζι, Καλωδιακή Τηλεόραση, Internet, Ηλ. Συσκευές, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Γεώτρηση, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Επιπλωμένο, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Boiler, Γήπεδο, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αυτόνομη - Αντλία Θερμότητας 3 τζάκι/α , θέα :Πανοραμική Ανατολικοδυτικός,Γωνιακό,Διαμπερές ,  κοντά σε: Θάλασσα,Παραλία,Κεντρικό Δρόμο,Νοσοκομείο,Super Market,  απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 8000, Θάλασσα(m): 1000, Πόλη(m): 7000, Χωριό(m): 1000,  τιμή: 2.800.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Características
Referencia
1394200
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
540 m²
habitaciones
5+ (10 dormitorios, 5 otros), 3+ baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
5 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 2.800.000
Eficiencia energética
año de construcción
2009
calefacción
Individual
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante