Dúplex 240 m², Centro, Pikermi

Pikermi
  • € 525.000
  • 5+
  • 240
  • 3+
Anuncio actualizado el 01/06/2024
Descripción
Εξαιρετική μεζονέτα 240 τ.μ, χτισμένη το 2009 σε οικόπεδο περίπου 400τ.μ. Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο, διπλά στην αγορά και στα σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Πικερμίου.
Διαθέτει καλή διαρρύθμιση και προσανατολισμό: Ανατολικό, Νότο και Δυτικό, αρίστη κατάσταση, είναι ηλιόλουστη και ήσυχη όλη την ημέρα.
Αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα με ανελκυστήρα. Το ημιυπόγειο φιλοξενεί ένα φωτεινό διαμέρισμα που ανοίγει σε μια δεντρόφυτη αυλή με το BBQ. Αποτελείται από δωμάτιό πλυσταριό που μπορεί να μετατραπεί σε δεύτερη κουζίνα, λεβητοστάσιο, λουτρό, μικρό υπνοδωμάτιο, και ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαλκονόπορτες σε κήπο .
Το υπερυψωμένο ισόγειο περιλαμβάνει σαλόνι τραπεζαρία με τζάκι, μεγάλη βεράντα με τέντες, ξεχωριστή κουζίνα εξοπλισμένη με καθιστικό και μπαλκόνι, μια τουαλέτα ξένων και αποθήκη. Όμορφο ξύλινο πάτωμα (ντουσιέ), ενσωματωμένο κρυφό φωτισμό και κλιματιστικό.
Στον 1ο όροφο: 3 ανετά υπνοδωμάτια εκ τα οποία ένα μάστερ με ένα μπάνιο ensuite και walking closet και ένα άλλο λουτρό.
Κάτω από την στέγη, η σοφίτα προσφέρει αποθηκευτικός χώρος και πρόσβαση στη ταράτσα. Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης όντος του οικόπεδού.
βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία, 15 λεπτά από το γαλλικό σχολείο, το λιμάνι της Ραφήνας και τις παραλίες, 5 λεπτά από την Αττική οδό, το εμπορικό κέντρο Mac Arthur και 28 λεπτά από την Αθήνα .
Πόρτες ασφαλείας, συναγερμοί, διπλά τζάμια, θέρμανση πετρελαίου με θερμοστάτη σε κάθε όροφο, νέο μπόιλερ κλιματισμός σε όλους τους χώρους, πέργκολα, προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, παρκέ μασίφ , μικρό κήπο και αυλή με αυτόματο πότισμα, BBQ, αυτόματη γκαραζόπορτα, A/C και εξοπλισμένη κουζίνα. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr
Características
Referencia
206149
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
240 m²
habitaciones
5+ (4 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
planta
Planta baja, con ascensor
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
otras características
Chimenea
Buhardilla
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 525.000
Eficiencia energética
año de construcción
2009
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante