Piso de tres habitaciones nuevo, segunda planta, Zirineio, Kifissia

Kifissia
  • € 1.040.000
  • 4
  • 145
  • 3
  • 2
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción
Αυτό το μοντέρνο, εκλεπτυσμένο αλλά και πολύ φιλόξενο ρετιρέ διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Κηφισιάς, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την αγορά, τα εστιατόρια, την πλατεία Κεφαλαρίου και το πάρκο Συγγρού.
Το διαμέρισμα 2ου ορόφου 100 τ.μ. αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, WC και μια ανοιχτή κουζίνα που οδηγεί στο ευρύχωρο σαλόνι. Μια εσωτερική σκάλα μας μεταφέρει στο διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου 45 τ.μ., με καθιστικό που έχει πρόσβαση στην καταπληκτική, καταπράσινη βεράντα πλάτους 2,75μ. και ένα master υπνοδωμάτιο με walk in closet.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και συνοδεύεται από 1 θέση στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ καθώς και από μια αποθήκη. Εάν κάποιος επιθυμεί μία ακόμη θέση στάθμευσης, το επιπλέον κόστος ανέρχεται σε 25.000 ευρώ.
Η ημερομηνία παράδοσης είναι περίπου στις αρχές του 2025.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Referencia
W-02S1AP
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
145 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
2° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 1.040.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, por bomba de calor
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante